Norge bil >> Biler >> driving Safety >> bilulykker >> Content

Slik skaffer California skademelding

Automobile ulykker er ødeleggende og upraktisk, avhengig av alvorlighetsgraden av ulykken. Rettshåndhevelse kommer ofte på scenen for å spille ulykke informasjon, og - om nødvendig - akuttmedisinske teknikere kommer til å behandle eventuelle skader og eksamen personer involvert for potensiell skade. California skademelding ikke er offentlig posten, bare personer som er involvert i ulykken eller representanter eller visse slektninger av de involverte kan få en kopi av en ulykke rapport. Instruksjoner
en

Kontakt politiet eller lensmann avdeling i byen der ulykken skjedde. Ulykke poster i California er spilt inn med politimyndigheter som kom til åstedet for ulykken. Du kan kontakte politi avdeling i-person, over telefon eller via e-post. Som konkrete retningslinjer kan variere fra by til by, er det sannsynligvis best å ringe avdelingen for å dobbeltsjekke på eventuelle retningslinjer før du besøker eller sende et brev.
2

Gi politimyndigheter med din siste navn og rapporten identifikasjonsnummer som ble gitt til deg den dagen ulykken av offiserene på scenen. Gi dato og sted for ulykken.
3

Betal gebyret for din skademelding. Per april 2011, er en California skademelding $ 16, betales med kontanter, sjekk eller kredittkort. Hvis du ber om en ulykke rapport i person, vil du motta rapporten samme dag. Hvis du ber om på telefon, kan du plukke opp din ulykke rapport fra politiet når det passer deg. Hvis du sender et brev ber om en ulykke rapport i posten, må du oppgi en selv-adressert, frankert konvolutt. Din ulykken rapporten vil bli sendt til deg to til fire uker etter at kravet er mottatt.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/car-accidents/145057.html

Previous:
Next:

bilulykker