Norge bil >> Biler >> driving Safety >> bilulykker >> Content

Slik tilpasser din egen Roadside Emergency Kit

Ingen vet når han eller hun vil møte en veikant alarmsentral og hver bil trenger en veikant alarmsentral kit. Ofte kan du kjøpe bil nødutstyrspakker som kommer med mange elementer - ting som startkabler, fakler, en nødsituasjon antenne skilt og lommelykt er ganske standard. Mer omfattende Pakkene vil inneholde små elementer som vanligvis finnes i et hjem førstehjelp kit også. Men, bør kjenne dine personlige behov tvinge deg til å tilpasse din egen veikanten nødssituasjon kit i tilfelle det usannsynlige skjer. Du trenger:
Legemidler som aspirin, antihistaminer, 3-4 dagers forbruk av kroniske meds
sveiv radio
matrasjoner som protein barer
Kaldt vær utstyr som aluminium tepper

Vis flere instruksjoner
en

Utvid din førstehjelp kit evne ved å legge medisiner du måtte trenge. Førstehjelp kit som leveres som standard i de fleste nødsituasjoner veikanten kits vil inneholde plaster, sår gasbind, tape og antiseptisk. Dette er nyttig hvis behovet for førstehjelp er relativt små. Men i en ekte nødsituasjon, kan det være behov for flere livreddende elementer å ha på hånden som aspirin for både smerte og i tilfelle noen får hjerteinfarkt. Allergi medisiner kan også være nyttig hvis noen er stukket av en bie. I områder hvor det er fare for giftige slangebitt som det sørvestlige USA, kan anti-gift medisin skal inkluderes i en nødssituasjon kit. Også, hvis noen i familien har spesifikke medisiner for kroniske sykdommer som høyt blodtrykk, ta med en ekstra 3-4 dagers forbruk av disse medikamentene om bærbar.
2

forutse dårlige værforhold. Ingenting tester beredskapen av en sjåfør i et nødstilfelle som kaldt vær eller snødekte forhold. Å måtte sitte i en bil i flere timer i løpet av en voldsom snøstorm, ville passasjerene ønske for ekstra varme og dekning mer enn noe annet. Et teppe fungerer fint, men enda bedre er en lett, kompakt all-weather isolert aluminium teppe. Hvis noen har til å gå til et fjernt bensin stasjon eller for å gjøre en telefonsamtale, ville ha disponibel hånd og støvel pulsvarmere i en nødsituasjon veikanten kit være et velkomment syn i tillegg.
3

Bring sammen matbutikker. Vi hører ofte historier om overlevelse der noen strandet i flere dager livnærte seg hoste drops og regnvann. Legge matrasjoner som en del av nødssituasjon kit er en god idé. Det er lurt inkludere lang levetid, hylle-stabile elementer som protein barer som mette og holde energien og motet oppe.
4

minske følelsen av isolasjon og gi tilgang til informasjon ved å gjennomføre en nødsituasjon radio . Deres relativt lav pris gjør dem til et rimelig tillegg til en veikant bilmonteringssett. Radioens hånd-sveiv generator krefter enhetens AM /FM /TV /vær mottak. Andre radio alternativer kan inkludere en innebygd LED-lommelykt, mobiltelefon lader og selv en nødsituasjon sirene.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/car-accidents/145049.html

Previous:
Next:

bilulykker