Norge bil >> Biler >> driving Safety >> bilulykker >> Content

Hvordan skrive en trafikkulykke Statement

En bilulykke er en skremmende hendelse. Det er lett å miste fokus etter en slik traumatisk opplevelse, selv om ulykken ikke involvere deg direkte, men skjedde rett foran deg. Etter å ha vurdert ofrene og ringer 911, om nødvendig, samt politiet, ta ut en notisblokk og skrive ned alt du husker. Din trafikkulykke uttalelsen kan være avgjørende for deltakernes forsikringsselskaper samt politiet. Som vitne til en ulykke, bør du inkludere flere ting i en trafikkulykke uttalelse. Du trenger en mobiltelefon eller digitalkamera
Notepad
Vis flere instruksjoner
en

Bo på åstedet for en større bilulykke før etter politiet ankommer . Forstå at politiet tar uttalelser første fra folk som er direkte involvert i ulykken, og kan da ha en uttalelse fra deg som et vitne til ulykken. Bruk ventetiden til å forberede seg på kontoutskriften.
2

Bruk din mobiltelefon eller kamera for å ta bilder av ulykken fra din posisjon når det skjedde. Ta bilder eller skrive ned bilskilt av hvert kjøretøy involvert.
3

Skriv ned din kontaktinformasjon og så mange detaljer, i kronologisk rekkefølge, etter ulykken som du husker på en notisblokk eller papirark. Fokusere på å skrive ned fakta i stedet for følelser. Inkluder hva du gjorde da ulykken inntraff, hvor du var på vei, hva som skjedde umiddelbart før og etter ulykken, hva oppførsel var av deltakerne og om ikke det var noen andre vitner. Skriv en detaljert beskrivelse av skaden til hver bil involvert.
4

Vent til politiet å nærme deg og gi dem med informasjon. Hold notatene å referere til senere hvis politiet ber om dem, og da spør om du kan lage en kopi av disse notatene for deg selv før du leverer dem over.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/car-accidents/145043.html

Previous:
Next:

bilulykker