Norge bil >> Biler >> driving Safety >> bilulykker >> Content

Prius Rescue Safety

Hybrid biler, som Toyota Prius, bruker to ulike kraftkilder, en bensinmotor, samt en høyspent batteri, som kan vise seg å være farlig for beredskap første reaksjoner. Det er noen ekstra hensyn når du arbeider med hybrider, men for det meste, første respondere er på ingen mer eller mindre fare enn når du arbeider med en tradisjonell gass motor kjøretøy. Approach

innsatspersonell alltid bør nærme en funksjonshemmet kjøretøy fra siden, for å unngå å være i veien for bilen bør det bølge frem i bevegelse. Dette gjelder spesielt med hybridbiler, som deres stillegående motorer kan villede beredskap arbeidere til å tro at bilen allerede er deaktivert. Hvis det er mulig, slår bilen av og legg den i parken ved å trykke på "P"-tasten plassert over girspaken og trykke på "Power" tenning knappen én gang, plassert på høyre side av rattet, der en tradisjonell nøkkel tenning ville bli plassert. Kontroller at dashbordet "Ready" lyser ikke opp.
Automatic Shut Off

Ifølge Consumer Reports, har Toyota en nødsituasjon avstengingsvrider som kutter den høye spenning kraftsystemet ved utløsning av kollisjonsputene. Andre hybrid produsenter har lignende auto cutoff brytere i tilfelle en ulykke, men dette fortsatt ikke dekker forekomsten av mindre ulykker der føreren kan være bevisstløs uten airbag blir utplassert.
Safety Record

Ifølge National Highway Traffic Safety Administration, har det vært null rapporterte dødsfall som følge av første responders utfører redningsoperasjoner på hybridbiler. Produsenter av hybridbiler har plassert frigjøring manualer på nettet for alle modeller, samt tilbudt hands-on sikkerhetskurs til alarmsentral første reaksjoner.
Høyspentkabler

Produsenter har belagt alle høyspentkabler med oransje plast ledning dekker (som med de fleste tradisjonelle biler). Hybridbiler også har blitt designet for å ikke inkludere høyspent ledninger der kjøretøyet "kuttet poeng" forekomme.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/car-accidents/145025.html

Previous:
Next:

bilulykker