Norge bil >> Biler >> driving Safety >> bilulykker >> Content

Hvordan bestemme hastigheten på en bil med lengden på en Skid Mark

Harsh bremsing i en bil forårsaker dekkene å låse, noe som resulterer i bilen skrens. De fartsstripene opprettet i løpet av denne prosessen kan brukes til å anslå hastigheten på bilen var på reise når bremsene ble trykket. Dette kan så brukes til å avgjøre hvem som hadde skylden i en trafikkulykke, eller hvis noen trafikk brudd skjedde. For å bestemme hastigheten på bilen du trenger for å fullføre en formel basert på lengden på skid mark, den bremseeffekt på bilen og dra koeffisient av veien. Du trenger
Målebånd
Kalkulator
Vis flere instruksjoner
en

Mål hver enkelt skli merke med målebånd. Registrere måling for hvert merke arbeider i føttene. Hvis du arbeider ut hastigheten basert på en enkelt skli merke deretter hoppe over trinn to.
2

Tren den gjennomsnittlige lengden på bremsespor ved å legge avstandene sammen før dividere med antall fartsstripene .
3

Beregn bremseeffekt av kjøretøyet. Bruk fartsstripene funnet å regne ut bremseeffekt. Hver mark igjen av en bakre dekk teller for 30 prosent, mens hver forhjulet mark teller 20 prosent. For eksempel, hvis du finner ett bakhjul skid mark og to forhjul skid markerer deretter bremseeffekt ville tilsvare 70 prosent.
4

Finn et estimat for luftmotstandskoeffisient på veibanen. Dette representerer den veier bidrag til å stoppe bilen. For eksempel den gjennomsnittlige luftmotstandskoeffisienten for asfalt er mellom 0,5 og 0,9, mens en iskald overflaten har en mye lavere koeffisient på mellom 0,1 og 0,25.
5

Bestem hastigheten som bilen var på reise. For å beregne et estimat multiplisere den gjennomsnittlige skid avstanden med 30 deretter multiplisere dette tallet med den bremseeffekt deretter multiplisere denne endelige tallet av luftmotstand. Når du har fullført multiplications regne ut kvadratroten av dette tallet for å finne den beregnede hastighet. For eksempel hvis den gjennomsnittlige skid var 150 fot, var bremseeffekt 0,6 og luftmotstand var 0,5 da den estimerte hastigheten ville være 36.74 mph.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/car-accidents/145023.html

Previous:
Next:

bilulykker