Norge bil >> Biler >> driving Safety >> bilulykker >> Content

Hvordan Pull Out Stuck Trucks

Mange forhold bidrar til lastebiler glir av veien og bli sittende fast. Gjørme, is, snø eller andre hindringer føre off road lastebiler for å miste kjøp og konspirerer for å holde bilen på fast plass. Med et annet kjøretøy, helst firehjulstrekk utstyrt, og noen riktig plassert stropper, trekk stakk lastebil opp og ut av snerr. Bruk noen testet metoder for å minimere ekstra skade på det fastsittende kjøretøy. Du trenger
Tow kjøretøy med tilhengerfeste
Tow stropp med kroker
Hi-lift jack
Shovel
Wire gittre
Sand
Vis flere instruksjoner

en

Se under stakk lastebil for å se om bilen er "high sentrert" på noen steiner eller hindringer. Høy sentrert betyr at lastebilen er på toppen av et objekt som forårsaker hjulene til ikke fullt berører bakken. Dersom kjøretøyet er høy sentrert ta tak i hi-lift jekk. Grave ut noen snø, gjørme eller sediment rundt lastebilens hjul og legge sand til noen isete områder. Bruk ledningen rist å gå på for kjøp hvis bakken er glatt eller isete.
2

Plasser hi-lift jekk under en hjulbrønn eller solid objekt under lastebilen kroppen. Plant bunnen av pluggen på som tilnærmet plan flate som mulig. Løft lastebil opp med jack nok til å skyve spaden under lastebilen og skyv gjenstanden ut av lastebilens undersiden. Ikke forsøk å krype under jekket opp bilen for å få hindringen. Skyve den ut med spade eller andre lengre stang.
3

Senk lastebil og ta ut kontakten. Har en assistent tilbake trekkbilen til fast lastebilen så nært som mulig til innen fem eller ti meter. Hold baksiden av trekkvognvekt vendt mot baksiden av fast lastebil. Fest slep stropp krok til en av de stakk lastebiler slep looper på baksiden av riggen. Se etter disse under lastebilen sengen og i nærheten av svært bakenden. Fest den andre slep stropp krok til slepet bilens slep loop.
4

Sett fast lastebil i fri og sørge for at nødbremsen er av. Tildele en "watcher" for å overvåke en koordinert fjerning av lastebilen. Har en annen person kjøre slepet kjøretøyet. Koordinere håndsignaler for å gå, stoppe eller bremse.
5

Har slepet bilen sakte begynner å tommer fremover til slepet stroppen er stramt. Ikke pistol slepet bilen, la slep stroppen sakte stramme. Når stramt, sette slepet bilen et lavt gir og begynne å trekke stakk lastebil opp og ut av knipe. Taue den opp til flatt og jevnt underlag og bort fra snerr.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/car-accidents/145011.html

Previous:
Next:

bilulykker