Norge bil >> Biler >> driving Safety >> bilulykker >> Content

Nevada DMV Informasjon om Ombygd titler

Når et kjøretøy i delstaten Nevada er ombygd til nødvendige føderale og statlige standarder det er tildelt en vanlig blå tittel. Men tittelen merket " Ombygd . " Berging

Når et kjøretøy er involvert i en ulykke eller en annen hendelse som gjør det uopprettelig , er det tildelt en restverdi tittel av Nevada DMV . Den oransje berging tittelen tildeles når en bil har blitt erklært et totalt tap , eller det opprettholder flomskader eller når det anses uopprettelige .
Restaurering

Når en bil med en restverdi tittel skal bygges om , skal kjøretøyet inspiseres på en DMV inspeksjon stasjon hvis bilen er opp til fem år . Når eventuelle nødvendige inspeksjoner er fullført, kan bilen bygges om av en lisensiert garasje eller body shop . Det må bygges opp til føderale og statlige standarder , inkludert føderale standarder for kollisjonsputer og bilbelter .
Sertifikat

Når gjenoppbyggingen er fullført , en lisensiert garasje, body shop eller rebuilder må fullføre en del av Nevada DMV sertifikat for inspeksjon om bilen er ombygd til de nødvendige standarder . En DMV inspektør fullfører deretter resten av sertifikatet, og eieren kan da søke om en ombygd tittel.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/car-accidents/145007.html

Previous:
Next:

bilulykker