Norge bil >> Biler >> driving Safety >> bilulykker >> Content

Verktøy som brukes i kjøretøy frigjøring

Noen krasjer krever bruk av spesialiserte verktøy for å redde fanget beboerne i et kjøretøy. Det er en kompleks prosedyre . Først ulykkesstedet er sikret . Kvalifisert medisinsk personell tilgang til ofrene . Bilen er stabilisert . Denne prosessen blir referert til som cribbing , og blir vanligvis oppnådd ved bruk av kjeder og slep lastebiler . Bilen blir deretter åpnes ved hjelp av drevne kjøretøy frigjøring verktøy. Glasskjæremaskiner

Eventuelle gjenværende glass på bilen må fjernes før hydraulisk verktøy brukes i frigjøring prosessen. Glass slag brukes på sidevinduene , og glass sagene er brukt for laminert glass som frontruter .
Spredning

Drevet av hydraulikk , kan spredere trekke fra hverandre deler av bil . En spreder lett kan rive metallrammen på en bil. Den er laget av to aluminiumslegering armer med stål tips .

Kniven

Kniven , også drevet av hydraulikk , brukes ofte i kombinasjon med spredere . De fungerer som massive saks til å kutte rett gjennom bilens metall . Armene av freser er buet og pekte . De kan rettes til enten åpne eller lukke , avhengig av hva som er nødvendig .
Ram

En ram er en enkel maskin . Den hydraulikk makt et stempel som rører inn i bilen. Det er den enkleste makt frigjøring verktøyet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/car-accidents/144998.html

Previous:
Next:

bilulykker