Norge bil >> Biler >> driving Safety >> bilulykker >> Content

Airbag Repair

Når en airbag har blitt brukt , det er deler som må byttes for at det skal fungere ordentlig igjen . Komponentene som utgjør en airbag -systemet inkluderer strategisk plassert sensorer og en kontrollenhet . Front Sensor and Control Unit

foran sensor for kollisjonsputen er plassert under panseret og bak grillen på core støtte . Kjernen støtten er der hetten låsen er plassert. Dersom det er vanskelig å finne , er det et ledningsnett som fører til det som er den eneste selen på kjernen støtte. Kontrollenheten for kollisjonsputen er plassert bak og under radio.
Bytt Kun nødvendige komponentene

For en passasjer side airbag , er det et sete belte forstrammer plassert på spennen siden av bilbelte . Førerens airbag smelter noen ganger clockspring i rattstammen bak rattet . Denne våren vedlikeholder elektriske forbindelser til alle elektriske funksjoner plassert på rattstammen.
Tilbakestill Airbag Lett

Du trenger kodene knyttet til kjøretøyet for å tilbakestille airbagen lys. Koble en skanner til riktig terminal ligger rundt sikringsboksen under rattet . Følg alltid kjøretøy-spesifikke retninger for å koble skanneren. Finne kodene og fjerne dem er den eneste måten å nullstille airbag lyset.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/car-accidents/144996.html

Previous:
Next:

bilulykker