Norge bil >> Biler >> driving Safety >> bilulykker >> Content

Hva blåses Automobile kollisjonsputer ?

Kollisjonsputer er standardutstyr på de fleste nye biler . De er puter som distribuerer i dueller , og er designet for å fungere sammen med bilbelte som supplerende sikkerhetsinnretninger . I tillegg til den lette fører, omfatter hver modul en oppblåsingsenhet enhet . Typer

Frontal kollisjonsputer beskytter front- forsetene , og kollisjonspute på førersiden er inne i rattet , mens passasjerens airbag er i instrumentpanelet. Sidekollisjonsputer som beskytter ved sidekollisjon er mindre vanlig , men blir nå tilbudt som standard utstyr for enkelte kjøretøy .
Inflasjon Trigger

Frontal eller nær - frontal kollisjoner forårsake de fleste kollisjonsputer å distribuere. Den nødvendige utplassering avtrekkeren kan sammenlignes for å treffe en fast vegg på 8 til 14 miles pr time . De fleste kollisjonsputer vil utplassere i løpet av et kjøretøy brann som når 300-400 grader Fahrenheit , som er en sikkerhetsfunksjon for å hindre eksplosjon av inflator enhet .
Etter Deployment
< p> Under utsetting , fyller en tenning prosess airbagen med en gass , og deflasjon oppstår som gass strømmer ut gjennom ventiler . Støv - lignende partikler kan også bli frigjort, bestående av maisstivelse eller talkum som brukes for kollisjonspute smøring . Hals og øye irritasjon kan resultere fra disse partiklene , og astmaanfall kan forekomme hos mennesker med denne tilstanden .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/car-accidents/144993.html

Previous:
Next:

bilulykker