Norge bil >> Biler >> driving Safety >> bilulykker >> Content

Hva er deler av en bil som gjør en trygg Vehicle?

Auto produsenter er stadig presset til å gjøre sikrere biler. Karakterer på bil sikkerhet er en av de viktigste statistikken forbrukerne se på når du velger en bil. Regjeringen krever en rekke sikkerhetsfunksjoner på alle biler, og andre er lagt til av ingeniører til å gjøre bilene trygt for sjåfører og passasjerer. Body Sikkerhet

Vehicle organer er designet med sikkerhet i bilen er viktige i tankene. Forsterkede tak og deformasjonssoner beskytte fører og passasjerer i en ulykke. Stabilisator barer, frontlykter og vindusviskere bidra til å forhindre ulykker. Hjul og dekk bidrar til bilens sikkerhet når de er riktig vedlikeholdt (en av de viktigste årsakene til dekk feil er feil dekktrykk). Dekk med sensorer som overvåker dekktrykket, hjul hastigheten og andre kjøretøy sensorer sender informasjon til en on-board-prosessor som lyser en advarsel lampe.
Interiør Safety

Mens sete belter er en av de mest synlige interiør sikkerhetsfunksjoner, er flere andre mye brukt. Ifølge National Highway Traffic Safety Administration, har kollisjonsputer for forsetet vært nødvendig siden 1999, men front-og bak-sete sidekollisjonsputer, rollover kollisjonsputer og airbag gardiner er kun tilgjengelige som ekstra funksjoner. Mange biler er bygget med sjokk-absorberende interiør og beskyttende søyler. Hodestøtter, skulder belter og speil gir også trygghet for sjåfører og passasjerer.
Egenskaper

Mange biler, inkludert cabrioleter, har veltebøyler til beskytte bilen beboerne i rollover ulykker. Elektronisk stabilitetskontroll (ESC) er en ny funksjon som kreves fra og med 2011 som holder kjøretøy på alle fire hjul ved å kontrollere bremser på hvert dekk. Andre funksjoner som kreves i biler som begynner i 2011 inkluderer Lane Departure Warning, som lar sjåførene når de er drivende inn i et annet kjørefelt, og Forward Collision Warning, som oppdager biler fremover og advarer føreren de står i fare for å kollidere med dem. Blokkeringsfrie bremser automatisk pumpe bremsene når de brukes for å unngå tap av kontroll.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/car-accidents/144991.html

Previous:
Next:

bilulykker