Norge bil >> Biler >> driving Safety >> bilulykker >> Content

Hvordan Side Impact Door Beams arbeid?

Når en krasj resultater fra en sidekollisjon , kan dør bjelker bidra til å beskytte passasjerene . Uten dør bjelker er det lite å holde en passasjer fra treffpunktet . Som i 2010, gir ganske standard sikkerhetsutstyr for sidekollisjon dør bjelker for å gi en tryggere tur . Side Impact Dør Bjelker

Side effekten dør bjelker er en sikkerhetsfunksjon for moderne biler er laget for å beskytte fører og passasjerer. Når en krasj oppstår , dør bjelker arbeid ved å absorbere energien opprettet under kollisjonen.
Typer

Side effekten dør bjelker kan være laget av stål eller aluminium. Ståldøren bjelker resultere i et tyngre kjøretøy , og for en mer stabil ramme for bilen. Men tyngre biler også bruke mer drivstoff til å operere og derfor blir erstattet av aluminium bjelker . Aluminium bjelker gi samme type sikkerhetsfunksjon med mindre vekt gjør bilen mer drivstoff effektiv og lett.
Popularitet
p Med den økende størrelsen og høyden på biler på veien , inkludert SUVer og varebiler , har sidekollisjon bjelker blitt et mer populært sikkerhetsfunksjon for biler i alle størrelser. Bjelkene gir ekstra beskyttelse under tilfeller når mindre biler kan bli rammet av en større SUV.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/car-accidents/144985.html

Previous:
Next:

bilulykker