Norge bil >> Biler >> driving Safety >> bilulykker >> Content

Hva er risikoen ved en Roll Over Motor?

Drivere i dag blir stadig mer opptatt av sikkerhet for store-og små-motor kjøretøyer, slik som sport nyttekjøretøyer, lastebiler, biler og varebiler, ofte henviser til krasj-test sikkerhetsdata før du kjøper et kjøretøy. Mange sjåfører i dag spør seg selv ett spørsmål spesielt: hva er risikoen for et velt med denne type motorvogn? Sport nyttekjøretøyer
SUVer er tilbøyelige til å rulle over.

Sport nyttekjøretøyer, ofte ansett som tryggere, sikrere biler på grunn av økt størrelse, vekt og driver sikt, er mer tilbøyelige til roll-overs enn andre biler. Ifølge National Highway Traffic Safety Administration data, som i 2010, sport nyttekjøretøyer har en roll-over rate på 36 prosent, den høyeste kollisjon blant personbiler involvert i kollisjoner.
Mini-vans

Mini-varebiler angivelig er tryggere enn SUVer.

Mini-varebiler - som er generelt foretrukket av sjåfører med store familier, eller små barn - ha en roll-over rate på 4 prosent, ifølge administrasjonen. Mindre enn 30 prosent av personbiler dødsfall i mini-varebiler angivelig skyldtes roll-overs.

Biler
Biler er mindre sannsynlig å rulle over.

Cars har den laveste roll-over rate av alle personbiler kjøretøyer, på tre prosent, ifølge administrasjonens statistikk. Kollisjoner som involverer en bil som ruller over angivelig vil resultere i en dødsulykke nesten 20 prosent av tiden.
Trucks
Trucks er en roll-over risikoen.

Trucks, som sport nyttekjøretøyer, er mer tilbøyelige til å rulle over i trafikkulykker på grunn av et høyere tyngdepunkt. Lastebiler oppleve en 7 prosent roll-over rate i kollisjoner, ifølge NHTSA data. Nesten 40 prosent av alle truck-dødsfall skyldes kjøretøy roll-over.
Roll-over-Risks
Resultater fra en velt.

Den mest alvorlige risikoen med engasjement i en roll-over motor kollisjon er alvorlig skade eller død for fører og passasjerer. Ifølge NHTSA kollisjon dato, er nesten én av fire passasjerer drept i et motorkjøretøy kollisjon drept i en velt. Andre risikoer innebære alvorlige skader på motorvogn, som ofte resulterer i at kjøretøyet er totalt, utover gjenoppretting eller reparasjon.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/car-accidents/144984.html

Previous:
Next:

bilulykker