Norge bil >> Biler >> driving Safety >> bilulykker >> Content

Hva er den tyske Autobahn ?

Den tyske Autobahn , en motorvei nettverk som dekker det meste av Tyskland , er den største offentlige highway system i verden . Autobahn er kjent for å være den eneste offentlige highway system i verden med noen deler som ikke har noen fartsbegrensninger . Historie

Den tyske Autobahn var verdens første offentlige motorvei for biler. Byggingen startet i nærheten av Southwest Berlin rundt 1913 . Nazidiktatoren Adolf Hitler ledet en stor utvidelse av Autobahn -systemet i 1930. Ved begynnelsen av det 21. århundre , var Autobahn nettverk 12044 km , eller nesten 7500 miles .
Fartsgrenser

Mesteparten av Autobahn -systemet har ingen fartsgrenser , selv om motorveier har en anbefalt hastighet på 81 mph ( 130 km per time) . De ubegrenset hastighet seksjoner er merket med " derestriction " skilt .
Ulykker

Autobahn er beryktet for antallet og størrelsen på sine ulykker . I juli 2009 , dårlige kjøreforhold og overdreven hastighet førte til krasj involverer 259 biler langs en 30 km strekning av Autobahn . Ulykken førte til 66 skader.
Hensyn

Ifølge VCD tyske transport forening, kunne Tyskland redusere dødsfall i trafikken med 30 prosent og lavere karbondioksidutslipp på sine veier med 3,4 millioner tonn per år hvis hastigheter på Autobahn var begrenset til 75 mph .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/car-accidents/144972.html

Previous:
Next:

bilulykker