Norge bil >> Biler >> driving Safety >> bilulykker >> Content

2004 Chevy Impala Tilbakekalling

Chevrolet Impala ble først introdusert til markedet i 1958. I løpet av 1960-tallet og 70-tallet forble det som en av de beste valgene for forbrukere i full-size bil markedet. I 2000 Chevy gjeninnført Impala til markedet som en mid-size sedan. 2004-modellen er en del av Impala er åttende generasjon og er en av de tidligere versjonene av den oppstandne Impala. Som en del av sin kontinuerlige ønske om å beskytte sine forbrukere, ble flere 2004 Impala minnes igangsatt for å korrigere produksjonsproblemer. Kjørebremser

I juni 2004 startet Chevy en tilbakekalling på Impala modeller på grunn av et problem på sin tjeneste bremser. Noen biler ble sluppet på markedet med feil moment spesifikasjoner på sin front bremsekalippernes til styringsgruppen knoke festeboltene. Hvis en av boltene feil, kunne styring og bremsing problemer resultere i en krasj. Dette husker potensielt berørte 47 991 enheter.
Fuel Pressure Regulator

Noen Impala drivstoff trykkregulatorer lanseres i markedet ble tilbakekalt i mars 2007. Delphi drivstoff trykk regulatorer har blitt solgt uten en holder og en O-ring for å feste den. Et kjøretøy med denne defekt regulator kan lekke litt drivstoff, noe som kan føre til brann. Bare om lag 742 Impala enheter har muligens blitt påvirket.
Steering Shaft

I oktober 2008 en tilbakekalling ble utgitt om Dorman styringsgruppe aksel for Impala. Den rattstammen solgt til noen Impala eiere hadde noen problemer med sin holdbarhet, det indre røret og ytre rør av skaftet kan ha defekte sveiser. Når sveisen gir etter, kan en fører miste kontrollen over styringen av kjøretøyet, slik at muligheten for en kollisjon mer sannsynlig. Potensielle enheter som berøres av dette er ca 3855.
Steering Knuckles

annen Impala tilbakekalling ble startet i februar 2009 på grunn av defekte Dorman erstatning styring knokene. Styringsgruppen slåsshansker ble solgt for reservedeler og ble lagt merke til for å gjennomføre en potensiell feil i materiale og design. De defekte knokene kan forårsake tap av kontroll over båten som kunne resultere i en krasj. Til sammen 979 enheter har blitt potensielt berørt av denne tilbakekallingen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/car-accidents/144956.html

Previous:
Next:

bilulykker