Norge bil >> Biler >> driving Safety >> bilulykker >> Content

Hvordan fylle ut Auto Body Accident Forms

Uvær, kjører om natten eller mangel på oppmerksomhet kan føre et motorkjøretøy ulykke. Etter en ulykke, se etter skader og ringer paramedics, om nødvendig, er ofte etterfulgt av å bestemme varig skade av bilene som er involvert i ulykken. Staten lover krever drivere for å rapportere ulykker når de oppstår, og hvis skaden er betydelig. I Oregon, for eksempel, må sjåførene rapportere en ulykke hvis skaden er over $ 1500. I California, må føreren rapportere en ulykke hvis skaden er over 500 dollar. Beløpet varierer mellom stater. Uansett hva staten krever, vil det mest sannsynlig kreve å fylle ut en auto body ulykke skjemaet. Du trenger
Auto ulykke rapporten
Pen
Vis flere instruksjoner
en

Samle så mye informasjon om ulykken som mulig når det skjer, inkludert navn og skiltnummeret å svare politifolk, hvis det er aktuelt. Registrere antall biler involvert og merke, modell og farge på hver bil. Legg merke til om bilene var i bevegelse eller parkert og eventuell passasjer informasjon. Legg merke til plasseringen av bilene etter ulykken. Legg merke til tid og vær tilstand på ulykkesdagen. Samle informasjon om hver driver, inkludert førerkort, telefonnummer, adresse og forsikring informasjon.
2

Skriv opplysningene om ulykken på linjene på skjemaet. Auto body ulykke skjemaer vanligvis har linjer for hver sjåførens navn, adresse, bil og forsikring informasjon.
3

Sjekk de aktuelle boksene på skjemaet som de gjelder for ulykken. Californias form, for eksempel, har bokser slik at reporteren for å sjekke detaljer om ulykken, som om bilen ble parkert, stoppet i trafikken eller flytting.
4

Tegn et bilde av ulykken dersom skjema gir en plass for et diagram. Tegn den omtrentlige plasseringen av kjøretøyene på tidspunktet for ulykken. Merke diagram med informasjon som gatenavn og biler involvert.
5

Beskriv på skjemaet ulykke skade på biler og rapportere eventuelle resulterende skader. Rapporterer bare fakta, inkluderer ikke mening eller spekulasjoner på skjemaet

. .from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/car-accidents/144955.html

Previous:
Next:

bilulykker