Norge bil >> Biler >> driving Safety >> bilulykker >> Content

Hvordan få en gratis Vehicle History Report Bruke Vehicle License Plate

Kjøp av en brukt bil kan presentere en rekke utfordringer ved fastsettelse av tilstand og historie av den aktuelle bilen. Kjøperen må være godt kjent med de underliggende forhold ved bilen for å foreta en informert beslutning om kjøp. Bruken av kjøretøyet historie rapporten er en utmerket måte å skaffe detaljert informasjon om viktige hendelser angående bilen fra produksjon til nylige salg. Kjøperen må også være klar over at ingen kostnader mangefasetterte rapportene er tilgjengelige for å bidra til å evaluere bilen før kjøp. Instruksjoner
en

Record bilen nummerskilt. Ta opp riktig kjøretøy nummerskilt for bruk i søket. Hvis bilen er utstyrt med to bilskilt, og deretter sørge for at informasjonen på foran og bak plate tildelt er identiske. Hvis tittelen eller registrering er tilgjengelig, og deretter sørge for at informasjonen på bilskilt speiler informasjonen på papirene.
2

gjennomføre en omvendt kjøretøy identifikasjonsnummer oppslag. Du kan besøke den lokale avdelingen av motorkjøretøy kontor for å finne kjøretøyet identifikasjonsnummer (VIN) tildelt den aktuelle bilen. Du kan også leie en online privat organisasjon for å identifisere VIN for deg. Du vil bli pålagt å betale et gebyr etter å gi bilen nummerskilt for å starte søket. Den omvendt oppslag prosessen vil gi full 17-sifret VIN nummer.
3

Gjennomføre en gratis kjøretøy historie rapporten. Du bruker en privat organisasjon å gjennomføre en gratis bil historie sjekk ved å gi bilen identifikasjonsnummer. For tiden er det et antall tjenester som gir en fri kjøretøy historie rapport til forbruker. Selskaper som CarFax og AutoCheck kan gi en rekke kjøretøy historie rapporter, blant annet ren tittel, sitron klassifisering og kilometerteller informasjon. Disse organisasjonene annonsere mye, og deres tjenester kan valideres ved hjelp av forbruker advocacy organisasjoner som Better Business Bureau og Internettsiden www.ripoffreport.com.
4

Besøk en bilforretning. Vehicle rapportering informasjonen er også tilgjengelig via bil forhandlere uten kostnader. Selv auto forhandlere kan gi et vell av informasjon om en motorvogn når gitt kjøretøyet identifikasjonsnummer, er denne aktiviteten som regel gjort i forbindelse med evalueringen av en potensiell trade-in eller i løpet av et kjøretøy kjøp.


.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/car-accidents/144954.html

Previous:
Next:

bilulykker