Norge bil >> Biler >> driving Safety >> bilulykker >> Content

Crash Test Ratings for SUVer

The National Highway Traffic Safety Administration (NHTSA) begynte vurdering sikkerheten av biler i 1979. Ifølge NHTSA, bedt om forbrukernes positive reaksjoner på programmet bilprodusentene til å frivillig bygge sikrere biler. I 1992 utviklet NHTSA fem-stjerners rating system for å gjøre krasjtestresultater lettere å forstå. En bil eller SUVer sikkerhetsgodkjenning er basert på skader å krasje test dummies og tar ikke hensyn til hvor mye skade påført kjøretøyet. Full-Width frontkollisjon Testing

Under en full bredde frontkollisjon test, er dummies plasseres i det fremre fører og passasjersetet av SUV som testes. Bilen blir deretter krasjet inn i en stillestående vegg på 35 miles per time. For å fastslå bilens sikkerhet vurdering, skaden gjort til dummy hode, bryst og ben er evaluert. Hvis oddsen for ulykken som resulterer i en dødsulykke er mindre enn 10 prosent, mottar SUV en fem-stjerners rating for frontkollisjon test. En 10 til 19 prosent sjanse for en dødsulykke tjener en fire-stjerners rating, en 20 til 34 prosent sjanse tjener tre stjerner, og en 35 til 45 prosent sjanse tjener to stjerner. En SUV er gitt en en-stjerners rating hvis oddsen for en dødsulykke er mer enn 45 prosent. En egen ratingen er for både fører og passasjer. Den 2011 Subaru Forester og 2011 Kia Sorento også god utvikling i frontkollisjon tester.
Side Impact Testing

Når du skal teste hvordan en SUV beskytter passasjerer fra en sidekollisjon, SafeCarGuide . com, Inc. melder at en £ 3015 tralle er krasjet inn i siden av bilen. På tidspunktet for ulykken, er trikken beveger seg 38,5 miles per time. Både foran og bak setene er testet som er både fører og passasjer sider av kjøretøyet. Når en SUV produsenten gjør sidekollisjon kollisjonsputer valgfrie snarere enn standard, må denne produsenten fortelle forbrukerne om sidekollisjon testene ble utført på et kjøretøy utstyrt med de valgfrie kollisjonsputer. Som med frontpartiet crash test, er bilens rangering basert på oddsen for å få en dødelig skade under en kollisjon. En fem-stjerners rating er tildelt når oddsen for en dødsulykke er mindre enn seks prosent. Fire stjerner indikerer en 6 til 10 prosent sjanse for dødsfall, tre stjerner en 11 til 20 prosent sjanse, to stjerner en 21 til 25 prosent sjanse og en stjerne større enn 25 prosent sjanse. 2010 Dodge Journey og 2011 XC60 Volvo, som begge har sidekollisjonsputer, fikk høye sidekollisjon sikkerhetsvurderinger.

Rollovers

I 2001 National Highway Traffic Safety Administration (NHTSA) begynte å beregne sannsynligheten for at en SUV ville tips eller rulle over. Rullering risiko ble beregnet basert bare på hvordan høyden av kjøretøyets tyngdepunkt i forhold til sin bredde. NHTSA senere lagt testing for å beregne bilens rollover risiko når det var å flytte versus når det var stille. I tillegg til å beregne sannsynligheten for at en SUV vil rulle over, tester Insurance Institute for Highway Safety (IIHS) også styrken av et bilens tak og struktur. Denne testen omfatter skyve en metallplate i SUV tak og måle hvor mye kraft som kreves for å knuse taket i fem inches. Dette nummeret blir så sammenlignet med vekten av SUV å bestemme hvor godt det SUV ville beskytte passasjerene hvis den gjorde rull. I IIHS tester, i 2010 Toyota Highlander 2011 Jeep Grand Cherokee og 2008 Dodge Nitro alt fungert bra i rollover tester. Nissan Pathfinder, men fikk marginale ytelse rangeringer for 2005 gjennom 2010 modell år.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/car-accidents/144938.html

Previous:
Next:

bilulykker