Norge bil >> Biler >> driving Safety >> bilulykker >> Content

Hvordan finner jeg ut kjøreretning Fra Tire Impressions?

Sherlock Holmes ville erklære at bruk av dekk spor å bestemme kjøretøyets bevegelser er "elementær", men etterforskere i dag bruker avanserte metoder for å spore en overgriper av slitebanen hans. Etterforskerne bruke avstøpninger av sporene for å bestemme retningen bilen var på reise når du forlater et åsted. De støpte blir sendt til et laboratorium rettsmedisinsk hvor de blir målt og analysert som bevis, men i noen tilfeller kan et skarpt øye på åstedet kunne utlede retningen av et kjøretøy simpelthen ved å observere sporene på bakken. Du trenger
Målebånd
Dental casting
Camera
Vis flere instruksjoner
en

Få så nært som mulig til de hjulspor uten å forstyrre dem. Se etter åpenbare indikasjoner på retning, for eksempel et sluttpunkt, en tur i sporene, eller spor dybde.
2

Mål dybden av sporene ved hjelp av et målebånd. Bruk en liten linjal for grunne spor. Skriv ned dine mål. Måle dybden i begynnelsen av synlige spor og noen få inches ned lengden på sporene. Merk eventuelle dybden endres. Hvis dybden øker, indikerer dette en last bæres. Hvis du finner er sporene dypere under ett hjul på høyre side, kan dette tyde på førersiden av et kjøretøy. Finne førersiden av et kjøretøy gjør bestemme bilens retning en enkel oppgave
3

Mål lengden av sporene;. Dette vil kun være mulig dersom sporene har en klar begynnelse og slutt punkt. Spor som fortsetter i lang avstand trenger kanskje ikke å bli målt. Hvis du kan finne et utgangspunkt på et sett av langdistanse spor, følge sporene er enkel. Et kjøretøy som dro av veien vil forlate spor som begynner fra den nedlagte fortau, noe som kan stoppe på et punkt, og deretter gå inn igjen i gaten.
4

Observer kurver i sporene. Et kjøretøy gjør en sving ved å lede med forhjulene. En kurve eller tur i sporene vil gi et hint til hvilken retning bilen var i bevegelse. Mer alvorlige svinger eller kurver vil mest sannsynlig bli gjort av forhjulene.
5

Lag en avstøpning av hjulspor. Dette trinnet er bare nødvendig hvis du ønsker å analysere hjulsporene nærmere. The West Virgina State Police Laboratory Felt Manual anbefaler bruk av dental casting. Dental støping tørker raskt og vil ikke forstyrre formen av sporet. Rettshåndhevelse lagene sender sine ferdige støpegods til den rettsmedisinske laboratorier, men du kan ta den ferdige casting hjem for self-analyse. Ta bilder av sporene er, en annen måte å bevare bildet for fremtidig analyse.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/car-accidents/144937.html

Previous:
Next:

bilulykker