Norge bil >> Biler >> driving Safety >> bilulykker >> Content

Risikofaktorer for trafikkulykker

Motorvogn ulykker representerer en ledende dødsårsaken i USA, med et dødsfall hvert 12. minutt. Som teknologiutviklingen, bilene blir sikrere, med funksjoner som både skal hindre ulykker, som backup kamera, og beskytte passasjerene, som kollisjonsputer. Men ulykker er fortsatt vanlig fordi den vanligste årsaken til ulykker ikke kan løses med teknologi. Dårlig sjåfør ytelse forårsaker de fleste trafikkulykker. Fartsovertredelse

Ifølge Federal Highway Administration, fartsovertredelse årsaker så mange som en tredjedel av dødsulykkene hvert år. Selv om fremskritt har blitt gjort i det området av full kjøring, har ingen fremskritt skjedde i området av hastighet-ulykker. Fartsovertredelse er ikke bare kjører fortere enn fartsgrensen, kjører fortere enn forholdene tillater det er også ansett fartsovertredelse og forårsaker ulykker
Døsig Driving

The National Highway Traffic. Safety Administration studier døsig kjøring. Ulykker forårsaket av døsig drivere har en tendens til å oppstå i slutten av kvelden eller tidlig om morgenen og i midafternoon. Eldre voksne er mer sannsynlig å ha ulykker relatert til døsig kjøring i midafternoon. En ofte oversett faktor i ulykker, sederende medisiner som antihistaminer, lage drivere drowsier enn de innser. Skiftarbeid har også vært innblandet i døsig bilulykker.
Driver Distraksjon

The National Highway Traffic Safety Administration definerer driver distraksjon som enhver aktivitet viderekobling førerens oppmerksomhet fra kjøring. Distraherende aktiviteter kan inkludere snakker i en mobiltelefon, justere en radio kontroll, tending til passasjerer i bilen eller bli fortapt i tanken. Selv enheter som GPS-navigasjon enheter betjener viktige formål i biler, bruker dem mens du kjører kan også distrahere en driver til det punktet på verdifall. Bluetooth-enheter gir en driver for å snakke i mobilen uten å holde det, men samtalen i seg selv kan fortsatt være distraherende.
Berusede sjåfører
Alkoholforbruket før kjøring svekker driveren.

Ifølge National Highway Traffic Safety Administration, oppstår det en alkoholrelaterte dødsfall på amerikanske veier hvert 30. minutt. Innhenting nøyaktig statistikk om narkotikarelaterte ulykker er vanskelig fordi sjåførene ikke alltid testet for kontrollerte stoffer etter ulykker. Drukket alkohol før kjøring forårsaker dobbelt syn, dårlig koordinering og desorientering.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/car-accidents/144935.html

Previous:
Next:

bilulykker