Norge bil >> Biler >> driving Safety >> bilulykker >> Content

Hva er en nær Miss i en havarikommisjon?

Uttrykket "nestenulykker" brukes til situasjoner når det er nesten en ulykke. Dette refererer til hendelser som en bil stopper før du treffer et barn som løp ut i gaten etter en ball, samt ulykker som skjedde med potensial for tap av eiendom eller liv. Ulykke unngås

I noen kjøresituasjoner, kunne en ulykke har skjedd, men driverne involvert klart å unngå noen reell kollisjon. Dette regnes som en "near miss" fordi det var ulykke potensial. Ingen kollisjon, ingen tap av eiendom og ingen tap av liv er kriteriene som utgjør denne type "nestenulykker". Avhengig av omstendighetene, en undersøkelse kan gjennomføres, for eksempel hvis ulykken ble unngått, men sjåføren var beruset.
Ulykke men No Loss

En annen type " near miss "innebærer en liten kollisjon, for eksempel en side-sveipe eller en" fender-bender. " Dette regnes som en "near miss" fordi det i hovedsak var potensial for en større ulykke med tap av eiendom eller liv. Forsikringsselskapene og politiet vil fortsatt gjøre en grunnleggende ulykkesgransking for poster og mulige forsikringer straffer.

Andre typer "nestenulykker" Hendelser

arbeid innstillinger, kan det også være en "nestenulykker" uhell når liv eller eiendom kan ha gått tapt, men heldigvis begge tapene ble unngått. Dette kan være i tilfeller som et kabelbrudd på en byggeplass og en bjelke falt og bare mangler folk stående eller arbeider under den, eller bare mangler en kostbar del av utstyret. I begge tilfeller kan eiendommen ha gått tapt eller liv kunne ha gått tapt, men bjelken bare falt og store tap ble unngått.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/car-accidents/144929.html

Previous:
Next:

bilulykker