Norge bil >> Biler >> driving Safety >> bilulykker >> Content

Law for Reporting Auto Ulykker i Massachusetts

Massachusetts loven krever en driver involvert i en bilulykke å rapportere ulykken i visse situasjoner. En sjåfør bør forstå hvilke situasjoner krever innlevering av en rapport , formålet og nødvendig informasjon for rapporten. Krav

Etter en ulykke i Massachusetts , må en sjåfør innlevere en ulykke rapport innen fem dager etter ulykken inntreffer . Han må sende inn en rapport når skade på kjøretøy eller eiendom overstiger $ 1000 , eller hvis en person pådrar seg en skade . Send en kopi av rapporten til politiet i byen der ulykken skjedde , forsikringsselskapet og registeret of Motor Vehicles.
Formål

Massachusetts kjøretøy operatør feilrapporter bidra til identitet områder med en høy konsentrasjon av ulykker og for å forbedre farlige veier. Informasjon bidrar til å skape programmer for Highway Safety å redusere skader og død .
Rapporter

I Massachusetts , krever en ulykke rapport informasjon om alle kjøretøyer som er involvert , sjåførene og passasjerene , skade på eiendom og eventuelle ikke- bilister involvert. En sjåfør må gi en beskrivelse av hvordan ulykken skjedde , crash forhold, et diagram av scenen og informasjon om vitner.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/car-accidents/144928.html

Previous:
Next:

bilulykker