Norge bil >> Biler >> driving Safety >> bilulykker >> Content

Cons of Kollisjonsputer

Du har sikkert sett bilder av crash test dummies kolliderer med en utplassert airbag. En airbag bør tilby beskyttelse mot traumer som oppstår som kroppen flyr fremover ved en kollisjon. Den Automotive Occupant Restraint Council sier, "kollisjonsputer og sikkerhetsbelter brukes sammen redusere risikoen for alvorlige og dødelige skader med 40 til 55 prosent." Det er imidlertid negative til kollisjonsputer som du bør vite. Funksjonsfeil

Kollisjonsputer tidvis funksjonsfeil, forårsaker fare for fører og passasjerer. På CBS Chicago nettside, rapporterte journalist Dave Savini hendelser fra sjåfører over hele landet, som klaget på at deres kollisjonsputer utplassert mens du kjører på motorveien; treffer en jettegryte, rock eller kant, kjører ned en innkjørsel eller når bilen ikke var bevegelse i det hele tatt. Disse hendelsene har forårsaket skader som blåmerker og sår, benbrudd og i ett tilfelle, tap av øye. I 2010 tilbakekalte Honda flere modeller av sine biler fordi de oppdaget at noen av kollisjonsputer utplassert med for mye press, noe som kan briste oppumpingsapparatets casing, forårsaker skade eller dødsfall. Sjekk alltid feil og minnes nettside for Safecar.gov å se om produsenten av bilen din har sendt ut sikkerhet eller vedlikehold minnes (se Ressurser).
Force

En front airbag tar ca 30-55 millisekunder å distribuere, noe som er raskere enn en håndvending. Kollisjonsputene utløses raskt for å sikre at du kolliderer med posen akkurat som det blir fullt oppblåst. Hvis posen, som reiser mer enn 100 miles per time, slår deg før den er helt oppblåst, kan det føre til stump kraft traume skader.

Faren for skader øker hvis du er kortere enn 4 fot, 11 tommer eller høyere enn 6 meter, 3 tommer, eller hvis du sitter mindre enn 10 inches bort fra rattet. Flytt setet så langt tilbake som du synes er behagelig når du kjører. For å beskytte barn, anbefaler American Pediatric Association at de under 13 år sitte i baksetet og at foreldre aldri bør sette et barns sikkerhet sete i forsetet på en bil.
Burns

Noen kollisjonsputer frigi giftige kjemikalier når de distribuerer hvis filtreringssystem av gassen innsiden av airbag feil. Dette kan forårsake kjemiske brannsår, oftest i ansiktet og på halsen. "The Journal of American Osteopatisk Association" skrev en kasuistikk om en kvinne involvert i en ulykke hvor kollisjonsputen utplassert. I ulykken uvitende hun får en kjemisk forbrenning. Over noen dager en rød flekk på huden på halsen hennes utviklet seg til en annengrads forbrenning som ble infisert med Staphylococcus aureus. Hun trengte behandling med antibiotika, anti-inflammatoriske medisiner og sår vanning å helbrede.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/car-accidents/144921.html

Previous:
Next:

bilulykker