Norge bil >> Biler >> driving Safety >> bilulykker >> Content

Lover Om støtfangere på en bil

Hver passasjer kjøretøy solgt i USA er underlagt sikkerhetsstandarder fastsatt av den føderale regjeringen. Disse lovene er utformet for å sikre et visst nivå av kvalitet og sikkerhet, og for å etablere standarder som motorkjøretøy er produsert. Noen av disse lovene avtale med støtfangere på biler og etablere minimumsstandarder støtfangere er pålagt å møte. 49 C.F.R. PART 581

Føderal lov 49 CFR PART 581 fastsetter de føderale retningslinjer som alle personbiler støtfangere må forholde seg til som er installert av produsenten. Dette er standarder som regulerer minimum effekt evner en støtfanger må ha for å være akseptabelt for bruk i personbiler. Disse standardene representerer det minimum av beskyttelse støtfangere må gi for bilen kropp, og sikkerhetsutstyr som frontlykter og baklykter.
Standards

Føderal lov 49 CFR DEL 581 angir arten av beskyttelsen en støtfanger må gi under innvirkning med stasjonære objekter med en hastighet av 2,5 miles pr time. Dørene, bagasjerommet og hette skal fortsette å åpne som normalt. Alle lysene må fortsette å fungere riktig og holde seg riktig justert. Det kan ikke være noe drivstoff eller kjølesystem lekkasjer. Bilens motor, styring, bremser og fjæring må fortsette å fungere fullstendig. Ingen festene kan løsne unntatt som tillatt i underseksjoner av loven og eventuelle trykk-anordninger må forbli intakt.

Non-personbiler

føderal lov 49 CFR PART 581 gjelder ikke for lastebiler, SUV, sport nyttekjøretøyer, eller andre ikke-passasjer kjøretøy. Loven gjelder ikke for disse kjøretøyene fordi den har potensial til å forstyrre den utilitaristiske aspekt av disse kjøretøyene, og kan svekke deres evne til å operere i terrenget.
State lover

Staten lover er inkonsekvent og varierer fra en tilstand til en annen. Statlige og lokale lover ikke forrang over føderale lover for støtfangere på personbiler, og generelt, ta bare med høyde begrensninger for støtfangere på ikke-passasjer kjøretøyer som lastebiler og off-road kjøretøyer. Den eneste måten å vite sikkert hva støtfanger begrensninger og lover er for ikke-personbiler i en bestemt tilstand er å sjekke med at statens motorvogn administrasjon og lokal-området politiet.


.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/car-accidents/144918.html

Previous:
Next:

bilulykker