Norge bil >> Biler >> driving Safety >> bilulykker >> Content

Vehicle Accident Scene Investigation Klasser

Bil kollisjoner fortsette å være et alvorlig problem, selv om biler har blitt mye tryggere i løpet av de siste 30 årene. På riksveg hastigheter på 65 mph og oppover, kollisjoner forårsake alvorlig skade, personskade og ofte død. Politi og offentlig sikkerhet organisasjoner trene personell på de nyeste teknikkene og om hvordan du bruker den nyeste teknologien for å effektivt etterforske ulykken scener. Universitetet klasser

Høyskoler som Michigan State University tilbyr klasser gjennom sin Highway Traffic Safety Program, en del av skolens bygg. Det tilbyr klasser som spenner fra fotgjengerulykker, ulykke gjenoppbygging, knuse målinger og krasj data henting. Studenter kan konsentrere seg om trafikksikkerhet som en del av sin grad og etterforskere kan ta disse klassene å utvide sine ferdigheter.

Michigan State University

101 Engineering Research Facility

2857 W. Jolly Rd.

Lansing, MI 48864

517-355-3270

msu.htp.org
Law Enforcement

California Highway Patrol har en omfattende kjøretøy ulykkesgransking enhet. Ulykkesgransking offiserer får omfattende post-academy trening som for eksempel avanserte havarikommisjoner teknikker, trafikkulykke etterforskning og ni-celle matrix system. Denne modellen lærer etterforskere å ta hensyn til en rekke variabler, inkludert menneskelige og miljømessige faktorer samt pre-og post-crash betingelser.

California Highway Patrol

Office of Public Affairs

PO Box 942898

Sacramento, 94298 CA

1-800-835-5247

chp.ca.gov
Private Training

Private organisasjoner som Public Agency Training Council gi omfattende havarikommisjoner klasser til offentlig sikkerhet og rettshåndhevelse offiserer. Grunnkurset består av en tre-dagers seminar med en rekke klasser som dekker emner som bevis innsamling, minimum hastighet fra meier og koeffisient av friksjon.

Public Agency Training Council

5235 Decatur Blvd.

Indianapolis, IN 46241

1-800 365-0119

patc.com
Training Litteratur

En stor litteratur er tilgjengelig som hjelpemidler studenter og etterforskere. "Collision Magazine" er feltets primære journal og tilbyr artikler om mange kjøretøy havarikommisjoner emner. Studenter bruker en rekke profesjonelle håndbøker og lærebøker i klasserommet og på individuell basis.

Kollisjon Publishing, LLC

PO Box 3383

Kirkland, 98083 WA

1-800 280-7940

collisionpublishing.com

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/car-accidents/144917.html

Previous:
Next:

bilulykker