Norge bil >> Biler >> driving Safety >> bilulykker >> Content

Hvordan få en leiebil Etter en ulykke

En bilulykke kan være en svært traumatisk hendelse, og, i det minste, er det vanligvis upraktisk. Heldigvis er de fleste sjåfører er i stand til å bruke en leiebil mens deres kjøretøy blir reparert eller som de venter på sitt forsikringsoppgjør å kjøpe en ny bil. Hvis du trenger en leiebil etter en ulykke, kan du følge noen enkle tips for å minimere ulemper og tid tapt på veien. Du trenger
Telefon
Driver lisens
Kredittkort
Bevis på forsikring
Vis flere instruksjoner
en

Ring myndighetene umiddelbart etter en bilulykke, slik at en politianmeldelse kan utstedes for forsikring formål. Rapporten kan også gi opplysninger om politiets etterforskning, som de bestemmer seg å være feil, og en liste over vitner intervjuet. Dette kan vise seg nyttig til forsikringsselskapet adjuster og garner din oppgjør tidligere.
2

Ring ditt forsikringsselskap eller lokal agent så snart du er i stand til og forklare din situasjon. Spør representanten hvilke skritt du må ta for å filen din påstand. Hvis du ikke vet om du har dekning for en leiebil, spør agent for å gjennomgå retningslinjene og kontakte deg umiddelbart, slik at du kan få ny transport med en gang.
3

Ring leiebil etaten foreslått av forsikringsselskapet. Hvis du har skikkelig dekning, kan din representant ordne leiebil for deg. Hvis du ikke har forsikring for en leie, ring selskapene selv. Sammenligne priser og retningslinjer, som de varierer sterkt i hele industrien.
4

Velg hvilken type kjøretøy du ønsker å kjøre mens du snakker med leiebil selskapet. Du kan ikke ha alternativer hvis din forsikring representant gjorde ordninger. Deretter bestemmer hvordan å plukke opp bilen. Noen fra utleiefirma kan kjøre bilen til deg, hvis du ikke har transport.
5

Gi egnet personlig identifikasjon (for eksempel førerkort), bevis på forsikring (om nødvendig) og et gyldig kredittkort for å leie selskapet. Selv om forsikringen dekker kostnaden for leie bil, kan selskapet kreve kredittkortinformasjon i tilfelle du skade bilen eller du leier den lenger enn det som er dekket av politikken.


.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/car-accidents/144905.html

Previous:
Next:

bilulykker