Norge bil >> Biler >> driving Safety >> bilulykker >> Content

Fakta om Reckless Teenage Driving

Ifølge NHTSA (National Highway Traffic Safety Administration) statistikk, i de ti årene 1994-2003, 57 142 tenåringer mistet livet i bilulykker. Et annet alarmerende faktum er at til tross for at bare 6,4 prosent av sjåførene i USA, 18 prosent av alle bilførere som er involvert i politi-innrapporterte ulykker er teenagers.This er den primære årsaken til ungdoms dødsfall i USA, noe som gjør det mer enn tenårene drap ( 14 prosent) og selvmord (11 prosent). Årsaker til Teenage Driving krasjer

Teenage drivere er spesielt mer sannsynlig å bli involvert i en bilulykke i løpet av sine første år med kjøring. De fem vanligste årsakene til tenårene trafikkulykker er fart, kjører uvørent, kjører av veien, DUI og kjøring i feil kjørefelt.
Driving Med andre tenåringer

Femtini prosent av tenåringer dør i motorvogn krasjer når en annen tenåring er bak rattet. Risikoen for fatale trafikkulykker øker med antall tenåringer i bilen.
Frequency

Hensyntatt ulykker av alle alvorlighetsgrad, 16 til 19 år gamle drivere har en fire ganger høyere krasj sats per kilometer enn andre sjåfører. Dessuten er ulykkesfrekvens per mil dobbelt så mye for tenåringer som er 16 år gammel i forhold til 18-19 åringer.
Kritiske dager og måneder etter ungdoms Drivers

De siste tre dagene i uken er når 54 prosent av dødsfallene skjer, med lørdag er den dødeligste. I 2003, mer enn 40 prosent av dødsfallene skjedde mellom 21:00 og 6 am mai til august er de farligste måneder for ungdoms drivere i form av dødsfall. 1 jan er en av de dødeligste dagene.
Teen Motor Ulykker fordelt på kjønn

2003 statistikk viser at mer enn 65 prosent, eller nesten to tredjedeler av alle ungdoms dødsfall er hanner, men gikk Dødelighetsratene av unge kvinner opp 25 prosent 1993 til 2003. Mann Dødelighetsratene økte med 9 prosent i denne perioden.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/car-accidents/144897.html

Previous:
Next:

bilulykker