Norge bil >> Biler >> driving Safety >> bilulykker >> Content

Auto kollisjon forsikring Rules

I de fleste stater, er Bilforsikring obligatorisk, men kollisjon dekning er det ikke. Kollisjon forsikring er uttrykkelig designet til å håndtere kostnader og reparasjoner i forbindelse med direkte kollisjoner og materielle skader de forårsaker. Kollisjon dekning vil ikke være mye bruk hvis du eller noen andre er skadet, men det kan være en velsignelse hvis kjøretøyet opprettholder omfattende skader på grunn av en påkjørsel bakfra, hvis det skjer mens bilen er parkert. Alle kan legge til kollisjon forsikring til sin politikk, men det er ikke inkludert i standard dekning. At Fault Kollisjoner

Når du kjører inn i en annen bil eller noens eiendom, for eksempel en postkasse, er kollisjon forsikring akkurat det du trenger for å få skaden reparert. Du vil fortsatt måtte betale egenandelen på forsikringen din, men din kollisjon dekning vil betale for skader på kjøretøyet samt skade bilen påført eiendommen til noen andre.
Uforsikrede bilist Kollisjoner
p Hvis din bil er truffet av noen som ikke har forsikring, eller hva de har er ikke tilstrekkelig til å dekke skadene, vil kollisjon forsikring være i stand til å få bilen fikset. Du vil være ansvarlig for å betale egenandel, akkurat som om du var på feil, men betaler et par hundre dollar i egenandeler er langt bedre enn å måtte punge ut tusenvis for utbedring av skader.
Flere part Ulykker

Kollisjon dekning vil også dekke deg hvis bilen er presset inn i en annen. Teknisk sett vil du være på feil for å treffe bilen foran deg, men kollisjon dekning vil også betale for skade på bilen din. Kollisjon dekning vil ikke dekke bilen til personen som satte ulykken i bevegelse, men det vil ikke være din bekymring likevel.
Kollisjon Dekning vs Omfattende Forsikring

Mange mennesker forveksler kollisjon dekning med omfattende dekning. Den enkle måten å huske forskjellen er at kollisjon dekning er kun for skader forårsaket av kjøretøyet eller påført bilen din ved å kollidere med et annet objekt. Omfattende forsikring dekker bilen din for ikke-kollisjon skader, inkludert brann, hærverk og tyveri. Mellom disse to typer forsikring, alt er betalt for unntatt skader, og de som er omfattet av den obligatoriske forsikringen som kreves for å drive et kjøretøy på offentlige veier.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/car-accidents/144896.html

Previous:
Next:

bilulykker