Norge bil >> Biler >> driving Safety >> bilulykker >> Content

Slik bruker du en Seat Belt Cutter

Hvor mange ganger har du sett en film der det er en ulykke og offeret kunne ikke få setebeltet løsnet? Tro det eller ei, dette er ikke en så langt hentet scenario. Selv om bilbelte redder liv, i en nødsituasjon kan det være nødvendig å kutte bilbeltet raskt. Du kan oppnå dette ved å bruke en barberhøvel-lignende verktøy kalt et sete belte cutter. Du trenger
Seat Belt Cutter
Vis flere instruksjoner
en

Et sikkerhetsbelte cutter består av et verktøy med et håndtak som en barberhøvel innebygd i den. Den skarpe kanten av høvelen er beskyttet av håndtaket med bare en liten del av bladet synlig på det punktet der bare bilbelte kan passe mellom håndtaket på kniven og skjær.
2

tilfelle en ulykke inntreffer og setebelte begrenser offeret og vil ikke slippe, bør du være forberedt på å kutte offeret løs fra bilbeltet.
3

Å kutte bilbeltet , fast grep webbing av beltet og trekker det langt nok unna offeret, slik at det er ingen sjanse for å kutte denne personen.
4

Bruk av sikkerhetsbelter skjærende verktøy, sikre at webbing av setebeltet glir mot den eksponerte delen av høvelen. Sikre webbing materialet ikke samler som den beveger seg mot høvelen eller det vil være vanskelig å skjære.
5

Tegn bilbelte kutter over webbing materiale. Denne bevegelsen bør være nok til å kutte bilbeltet gratis.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/car-accidents/144887.html

Previous:
Next:

bilulykker