Norge bil >> Biler >> driving Safety >> bilulykker >> Content

Trailer Lighting Problemer

Lights gjøre trailere kjørbar stand ved å gjøre trailer synlig for andre sjåfører. Tilhengere er pålagt å ha bremselys og blinklys, og større trailere kan kreve kjører lamper. Dangeroustrailers.org sier at de fleste stater har lite regulering av trailere som veier under 3000 pounds, selv om de fleste statene krever at trailere har arbeidslys på tidspunktet for registrering. Lys Tilkoblinger

Vanligvis ledninger som kobles til trekkvognvekt bare bære positiv spenning fra batteriet. Energien for lysene tilhengeren overføres gjennom en boks som kalles en "omformer". Lysene styres av brytere inne i vehicle.A koblingsskjema på etrailer.com viser at ulike elektriske hook-ups er tilgjengelig for kraftoverføring fra slepet bilen til tilhengerens lyssystem. Kontaktene, som spenner fra fire utstikkerne (grunnleggende hook-up) til syv utstikkerne, strøm baklys, blinklys, kjører lamper og trailer bremser.
Ground Connection

A dårlig bakken på en tilhenger kan føre lyset til malfunction.The hvite ledningen på tilhengeren ende av kjernen er bakken. Den er forbundet direkte til hengerramma i de fleste tilfeller. Hvis ingen lys fungerer, kan årsaken være en defekt bakken wire.Alan Glos av duckworksmagazine.com sier at rust eller korrosjon rundt jordkoblinger er en vanlig årsak til en trailer lys som ikke fungerer. Lysarmaturer, som er boltet til tilhengeren rammen, kan ruste og mister kontakten med ramme og skape et dårlig underlag.
Corroded lysarmaturer

RV lysarmatur er mest sannsynlig å ruste før kablene blir skadet. RV ledninger systemer har bedre beskyttelse mot elementene fordi de er omsluttet av karosseriet av tilhengeren. RV lysarmatur kan kjøpes fra forhandlere eller fra RV produsenten.
Elements Eksponering

Duckworksmagazine.com 's Alan Glos sier at verktøyet og båthengere er stadig utsatt for elementer. Og hvis lysene er på en båthenger, er de utsatt for salt eller ferskvann når båten blir lansert. Derfor er ledningene underlagt gnaging og kontaktene er utsatt for korrosjon.
Konklusjon

Lysene på tilhengeren kan utgjøre forskjellen mellom en jevn tur eller en som kan ende dårlig for føreren av slepet kjøretøy eller en annen bilist. Alle ledninger og inventar må undersøkes av slepet sjåføren før og etter turen å sikre at de fungerer som de skal til enhver tid.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/car-accidents/144886.html

Previous:
Next:

bilulykker