Norge bil >> Biler >> driving Safety >> bilulykker >> Content

Innebygd Barneseter og sikkerhet

Siden omsorgspersoner ofte installere bærbare bilseter feil, kan innebygd i barneseter redusere barnets risiko for skade i den uheldige forekomst av en ulykke. Funksjon

Innebygd barneseter, også kjent som integrerte barneseter, er spesielt utviklet for barn. Disse setene eliminere behovet for en egen bilsete eller beltestol.
Betydning

Vehicle krasjer er toppen morderen av de i alderen 3 til 14 i USA. Bilseter og booster seter gir beskyttelse mot krasj, men 75 prosent av foreldrene ikke installere barneseter riktig.

Retningslinjer

Babyer bør sitte i en bakre -vendt spedbarn bilsete til de er ett år gammel og veier mellom 20 pounds, og da de skulle flytte til en fremovervendt konvertible bil sete som har en fem-punkts sele tilbakeholdenhet system. Barn som veier 40 til 80 pounds og er mellom tre-fots-3 og 4-9 bør sitte i en beltestol.
Typer

Integrerte seter som har en fem-punkts sele er laget for barn i minst 1 år gammel, veier mellom 22 og 50 pounds og er ikke høyere enn tre-fots-11. Innebygd booster seter som glir ut og kan brukes med en lap /skulder belte er tilgjengelige i noen biler.
Safety

The National Transportation Safety Board anbefaler integrert barneseter fordi de eliminerer behovet for supplerende maskinvare, unngå feil installasjon og gi en tilbakeholdenhet system spesielt utviklet for barn.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/car-accidents/144885.html

Previous:
Next:

bilulykker