Norge bil >> Biler >> driving Safety >> bilulykker >> Content

Fare i Kollisjonsputer

Etter at han ble obligatorisk i amerikanske biler på slutten av 1990-tallet, kan kollisjonsputer bli funnet i praktisk talt alle biler og lastebiler på veien i dag. Selv om de er kreditert med å redde tusenvis av liv, de bærer noen umiddelbare og langsiktige risiko. Beskrivelse

Kollisjonsputer, plassert i bilens interiør, blåse når den utløses av kollisjoner. Oppblåst pose gir en pute for å beskytte bilens passasjerer.
Drivers

sprengkraft en kollisjonspute plutselige inflasjon treffer førerens hode og bryst, noe som kan forårsake skade. En person sitter for nær rattet kan bli alvorlig skadet eller drept.

Barn

Mange stater har lover som forbyr barn fra ridning i passasjersetet foran område av en bil. Mange har blitt skadet eller drept av kollisjonsputen inflasjon.
Natriumazide

Natriumazid er drivgass i kollisjonsputer som, når den utløses, raskt produserer nitrogengass. Den har giftige egenskaper som kan påvirke nervesystemet og hjerte-systemer, blant andre. Hvis en kollisjonspute blåses opp og tårer åpne, kan beboerne bli eksponert for dette kjemikaliet.
Produksjon

grunn av natriumazid er eksplosiv og giftig art, må kollisjonsputer være nøye håndteres og lagres når de blir gjort og installert i kjøretøy.
Fjerning

Kollisjonsputer må fjernes fra biler som blir vraket. Det er potensiale for natriumazid å sive ned i bakken og vann i nærheten Skraphandlere.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/car-accidents/144879.html

Previous:
Next:

bilulykker