Norge bil >> Biler >> driving Safety >> bilulykker >> Content

Slik beskytter øynene dine når de Kollisjonsputer gå Off i bilen

kollisjonsputene utløses i hastigheter som kan overstige 200 mph med et trykk på mer enn 1200 pounds. Bilprodusentene har frem til 2012 for å utvikle og installere avanserte kollisjonsputer som vil være tryggere for sjåfører og passasjerer. De fleste skader fra kollisjonsputer oppstå på ansikt, armer, nakke og skuldre, med øyeskader og blindhet oppstår under noen ulykker. Du kan beskytte øynene fra kollisjonsputer ved å følge noen sikkerhetsregler når du kjører. Du trenger
Sikkerhetsbelter med beltestrammere
Vis flere instruksjoner
en

Flytt bilen sete så langt tilbake som du trygt kan betjene riktig kjøretøy. Dette bør gjøres både på fører-og passasjersiden av bilen. Drivere bør holde et minimum av 10 inches bort fra horn cover, mens passasjerene bør plasseres så langt fra dashbordet som mulig.
2

Tilt passasjersetet foran litt for å gi mer plass mellom passasjeren og airbag. Aldri flytte setet for langt på skrått, noe som kan føre til at passasjeren å skyve under Beltet under en ulykke.
3

Bruk sikkerhetsbeltet til enhver tid, selv ved lave hastigheter eller når du kjører i parkeringsplasser. Ifølge en studie utført av Brown og Penn State Universities, fikk sjåfører og passasjerer færre og mindre alvorlige airbag øyeskader med bedre visuelle resultater når iført setebelter.
4

Flytt spedbarn, barn under 12-år gammel og eldre til baksetet på bilen i stedet for å ha dem ri opp i front. De fleste kollisjonsputer er laget for menn som er fem fot, 8 inches i høyden og 180 pund.
5

Unngå bruk av solskjermer, som har blitt vist både i testing og real-case scenarier å knipse off under utsetting og alvorlig skade øynene.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/car-accidents/144877.html

Previous:
Next:

bilulykker