Norge bil >> Biler >> driving Safety >> bilulykker >> Content

Hvordan beregne Skid Speed ​​

Etter en bilulykke, kan du bestemme om hvor fort en bil skulle da den traff bremsene av lengden på skid mark igjen av dekkene. Ofte ganger, politi og forsikringsselskaper vil beregne hastighet bilen skulle bestemme ansvar og potensielle lovbrudd. For å beregne hvor fort bilen gikk, bestemme dra faktor, bremseeffekt og avstanden til de fartsstripene. Du trenger
Målebånd
Kalkulator
Vis flere instruksjoner
en

Mål avstanden av fartsstripene i fot og tommer. Hvis det er flere fartsstripene, måle dem alle og ta gjennomsnittet.
2

Konverter målingen til en desimal ved å dele antall inches med 12 og legge resultatet til antall meter. For eksempel, hvis skid mark var 120 fot 6 tommer, vil du dele 6 med 12 for å få 0,5 og deretter legge til 120 for å få 120,5 meter.
3

Vurdering dra faktor av veien som du var på reise på. Dra faktor representerer hvor raskt en bil bremser ned på en gitt overflate. Asfaltveier vanligvis varierer 0,50 til 0,90, grus 0,40 til 0,80, is skjema 0,10 til 0,25 og snø 0,10 til 0,55. Vanligvis skli tester må utføres etter ulykken for å fastslå den eksakte dra faktor.
4

Bestem bremseeffekt basert på hvor mange fartsstripene er igjen. Hvis en bil forlater fire skid markerer bryte effektivitet er 100 prosent. For hvert forhjul som ikke skrens, trekke fra 20 prosent. For hvert bakhjul som ikke etterlater en skrens mark, trekke fra 30 prosent.
5

Beregn skid hastighet ved å multiplisere dra faktor ganger bremseeffekt ganger skli avstand ganger 30 og tar kvadratroten av resultatet. For eksempel, hvis bilen skled 120,5 meter på en vei med en dra faktor på 0,5 og venstre fire fartsstripene, ble bilen går om 42.51 mph.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/car-accidents/144874.html

Previous:
Next:

bilulykker