Norge bil >> Biler >> driving Safety >> bilulykker >> Content

Hvordan finne Freeway skademelding

Ulykke rapportene er nyttige for sortering gjennom et motorkjøretøy forsikring krav eller forsvare deg mot anklager om politiet tildele skylden til en av sjåførene. En typisk ulykke rapport vil ha informasjon om alle sjåfører og kjøretøy er involvert, og en beskrivelse og diagram som illustrerer hva som skjedde. Innhenting av rapportene innebærer å spore opp de aktuelle politiet etater. Også huske på at i noen tilfeller, fylke-eller statlig nivå Politiet har jurisdiksjon på enkelte motorveier, så kan fylket eller staten politiet være den etaten som har ansvaret, selv om samfunnet der ulykken skjedde har sin egen kommunale politiet avdeling. Du trenger
Tilgang til politiet som svarte til ulykken
Cash eller sjekk i tilfelle det er et gebyr for å behandle rapportene
Vis flere instruksjoner
Finne Lead Agency og Komme Rapporter
en

Fyll ut informasjonen du allerede vet om en ulykke - dato, beregnet tid, by eller tettsted, gatenavn, etc. Deretter kontakte ikke-nødnummer for fylkets Emergency 911 senter og spør dispatchers som ledelsen politiet byrået var i saken. De bør også være i stand til å gi deg telefonnummeret.
2

Ring den aktuelle politiet etaten for å verifisere de svarte til ulykken. I så fall vil du sannsynligvis fortsatt trenger å møte personlig for å få rapporten. Hvis de ikke har en ulykke rapport, spør om de fortsatt jobber med saken eller om den oppgaven blir håndtert av en annen etat.
3

Request rapporten fra den riktige politiet etaten. Merk at hvis du ikke var en part i ulykken, kan du ikke være berettiget til rapporten.

I noen stater, som Minnesota, blir rapportene også utstedes til pårørende, advokater er involvert i saken, andre politiet og forsikringsselskapet representanter.

Et gebyr for rapporten kan være nødvendig før du mottar den.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/car-accidents/144867.html

Previous:
Next:

bilulykker