Norge bil >> Biler >> driving Safety >> bilulykker >> Content

Hvordan rapportere en stjålet bil Nationwide

Rapportere en stjålet bil er mye enklere enn du tror. Det er bare et spørsmål om å nå de riktige menneskene. Dette er ikke noe du kan undersøke deg selv, andre trenger å gjøre det for deg. Du trenger
Informasjon om din bil en mobiltelefon en mobiltelefon mottak
Forsikringsselskap telefonnummer
Vis flere instruksjoner
Politi og forsikring

1

Trekk ut mobiltelefonen og ringe 911. Informere politiet at bilen har nettopp blitt stjålet og vente i det samme området før de kommer dit.
2

Stay calm ledet og prøv å ikke bli altfor jobbet opp. Når politiet ankommer, hvis du er rolig tenkende du kan svare på deres spørsmål, og gi dem din informasjon raskere. Hvis det har skjedd nylig så kan du gi dem den informasjonen og de kan advare omkringliggende offiserer i området, noe som øker sjansene dine for å finne igjen bilen din raskere. Annet enn det, bare gi dem informasjon og la dem starte etterforskning. I løpet av etterforskningen vil politiet i området ikke kontakte noen andre ved siden av ditt forsikringsselskap. De vil ta seg av hele prosessen selv, og vil ikke avsløre din private informasjon til noen andre.
3

Kontakt forsikringsselskapet innen samme dag, eller så snart som mulig etterpå. På den måten kan selskapet får du en leiebil, eller kompensere deg på annen hensiktsmessig måte i henhold til planen.
4

Vent på politi og forsikringsselskaper for å komme tilbake til deg. Som nevnt, når du gir informasjon og kontakt med myndighetene det være, du trenger bare å vente. Vær tålmodig og bli klar vei for varigheten av tiden bilen din mangler, bare i tilfelle politiet har flere spørsmål.
Å ta saken i egne hender
5

Naviger til nettstedet i "Ressurser" og registrerer deg på dette nettstedet. Når nettsiden laster klikke på "Registrer et stjålet kjøretøy".
6

Velg de riktige boksene for å beskrive bilen. Fyll ut alle nødvendige esker med informasjonen de trenger. Når du er ferdig med prosessen med å beskrive bilen og gi din kontaktinformasjon, vil nettstedet legge opp varsler som forteller andre medlemmer av denne nettsiden for å se etter bilen din.
7

Oppgrader din konto til en betalt versjon, slik at du kan motta varsler hvis noen ikke skje for å få øye på bilen. Derfra, akkurat som i tidligere avsnitt, kan du gjøre noe, men venter på noen å få øye på bilen og varsle deg.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/car-accidents/144866.html

Previous:
Next:

bilulykker