Norge bil >> Biler >> driving Safety >> bilulykker >> Content

Kjøretøy Towing Prosedyrer

Det er flere grunner til at biler blir tauet. Det kan være for parkering i feil område, får noen arrestert, en person ber om bilen skal slepes eller andre grunner. Det er visse prosedyrer for å følge i begge disse tilfellene, og ikke å følge dem kan føre til rettslige skritt. Selvfølgelig disse varierer i forskjellige byer og innstillinger, men de grunnleggende prosedyrer er vanligvis ganske like. Politiet eller by Towing

Da politiet eller byen er involvert i tauing, enten det er for kriminelle årsaker eller parkering i en farlig sted, det er papirer å fylle ut. Myndighetene må fylle ut dokumenter, men den personen som eier bilen også må fylle ut og signere papirene. Det vil også være et gebyr for å betale.

Enhver type tauing som faller inn under disse to kategoriene må være lovlig. Det er ulike regler og forskrifter for hver by eller stat. Hvis en person føler at de har blitt krenket, har han rett til å ta rettslige skritt.
Notice

tauing selskapet har to timer å la politiet vet at bilen har blitt slept. Hvis personen ikke har plukket opp bilen i løpet av to hele dager, vil han bli sendt et varsel om slepet. Dette gjøres vanligvis ved sertifisert post slik at han har til å signere den for å motta den. Eieren må betale avgifter for å få bilen tilbake, men ikke for enhver tid lagring før han ble varslet. Disse avgiftene må betales ved å plukke opp bilen.

I tilfellet at en garasje er å ha bilen tauet på grunn av manglende betaling, 30 dager etter at arbeidet er avsluttet, vil eieren bli servert med en melding at de har tenkt å selge bilen. Eieren vil da motta varsel om at det blir lagt ut for auksjon etter 90 dager dersom betaling ikke er mottatt.
Regler

tauing selskapet kan ikke gjøre noe for å bilen uten de riktige prosedyrer blir fulgt. Disse lovene og tidsrammer kan variere fra sted til sted, men de er som regel ganske lik. Hvis bilen ikke er ventet å bli plukket opp, tauing selskapet fortsatt forbudt å utføre eventuelle reparasjoner, ta den fra hverandre eller selge den. De må vente på riktig timing før du tar initiativet.

Kjøretøy må slepes i riktig mote for den type kjøretøy, for eksempel med tauing stropper eller flate senger, og trekkvognen må ikke overstige 35 km /h på ujevn vei. Tilhengerens har også lagres ved plasseringen av tauing selskapet, og det må være åpent for rimelig timer i løpet av dagen. Selskapet kan ikke gi eller motta noen ekstra penger enn tillatt i prosedyrene. De kan be om skikkelig identifikasjon og registrering ved henting av bilen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/car-accidents/144864.html

Previous:
Next:

bilulykker