Norge bil >> Biler >> driving Safety >> bilulykker >> Content

Hvordan få en kopi av en ulykke Report Online

En foreløpig, eller uoffisielle, skademelding er ofte initiert av politi på åstedet for en trafikkulykke å registrere detaljer om hva som skjedde, basert delvis på direkte uttalelser gitt av partene involvert. Denne informasjonen hjelpemidler politi i deres etterforskning. Kopier av den offisielle, eller endelig, skademelding må da vendes, som du ba om, til ulike parter (i tillegg til drivere), inkludert advokater og forsikringsselskaper for behandling materielle skader og personskade krav. Du trenger
navn på ofre /involverte parter
Dato og tidspunkt for ulykken, hvis kjent
Plassering av ulykke, hvis kjent
Ulykke rapport nummer, hvis kjent
Påkrevd gebyr

Vis flere instruksjoner
en

Få så mye informasjon som mulig, slik som fullt navn på alle involverte i ulykken, ulykken rapporten, dato og tidspunkt for ulykken og omtrentlig plassering. Hvis du ikke har denne informasjonen, kan du ringe DMV eller politimyndigheter som gjennomførte undersøkelsen og få det fra dem. Du kan bli bedt om å forklare hvem du er og hva formålet er for å ville opplysningene.
2

Besøk nettsiden for politimyndigheter (lokale politiet, sheriff eller statspolitiet /troopers) . Bla emnet indeksen til du finner oppføringen for bestilling av en ulykke rapport. Velge dette alternativet.
3

Skriv inn din personlige informasjon sammen med ulykke-relaterte data, i ulykken rapporten søket systemet å finne den eksakte rapporten du er interessert i. betale fastsatte avgifter hjelp en stor kreditt-eller debetkort. Skriv ut og beholde en kopi av kvitteringen for fremtidig referanse, hvis det er nødvendig.
4

gjennomgang ulykken rapporten og sørge for at all informasjon er korrekt, hvis du er en involvert part. Noter eventuelle avvik og rapportere dem umiddelbart til å forberede etaten. Skrive ut en kopi for dine personlige rekorder.
5

Vent din skademelding å komme i posten, hvis det ikke er umiddelbart tilgjengelig for visning eller utskrift online. Noen nettsteder vil tillate deg å se en ikke-sertifisert eller foreløpig kopi av ulykken rapporten umiddelbart på anmodning, mens andre bare sende kopier av e-post. Forstå at hver etat opererer selvstendig og følger ulike retningslinjer, så ventetider varierer.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/car-accidents/144861.html

Previous:
Next:

bilulykker