Norge bil >> Biler >> driving Safety >> bilulykker >> Content

10 viktigste årsakene til Automobile Ulykker

Ifølge Verdens helseorganisasjon, nær 1,2 millioner mennesker verden over dør hvert år på grunn av bil krasjer. Blant folk under 29, bilulykker er nummer én morder. Men ifølge National Center for Health Statistics, fatale bilulykker er forebygges. Det er fordi de beste medvirkende faktorer i de fleste bil ulykker er menneskelig atferd. Driving Under the Influence (DUI)

Når folk flest tenker på DUI, tenker de på å kjøre beruset. Ifølge Mothers Against Drunk Driving (MADD), spiller alkohol en faktor i over 30 prosent av alle drepte i trafikken. Men stadig narkotika bli en faktor i trafikkulykker i tillegg. The National Highway Traffic Safety Administration rapporterer at narkotika er en faktor i opptil 22 prosent av trafikkulykker.
Fartsovertredelse

skader i en bilulykke er direkte proporsjonal med frekvensen av hastigheten som bilen forårsaker kollisjon er på reise. Økt hastighet kutter også inn i førerens reaksjonstid.
Road Rage

Road rage er et annet navn for aggressiv kjøring og de følelsene som spør aggressiv kjøring. Noen eksempler på aggressiv kjøring inkluderer kutte andre drivere av mens du skifter fil, tailgating eller fartsovertredelse.
Distrahert kjøring

Førere som deltar i forstyrrende atferd kan ikke reagere så raskt til veiforhold eller andre drivere. Adferd for eksempel endre en CD eller søke gjennom en veske, koffert eller bag er også en viktig medvirkende faktor til ulykker.
Kjøring Trøtt

Ifølge National Highway Traffic Safety Administration, trette sjåfører står for om lag 100.000 ulykker årlig i USA. Denne risikoen er størst fra 23:00 til 8 am
Dårlig vedlikehold av bil

Regelmessig vedlikehold av bil innebærer å holde dekk og bremser og fjæring i god stand. Nye dekk og bremser påvirker bremselengden til en bil og kan gjøre forskjellen på om et kjøretøy er involvert i en kollisjon eller ikke.
Cell Phone bruk /tekstil

På grunn av antallet sjåfører som har forårsaket ulykker mens du snakker i sine mobiltelefoner eller tekstil, har mange stater enten vedtatt "hands-free" lover for mobiltelefoner eller forbudt bruk av mobiltelefoner under kjøring helt.


spise /Reading /Påføring Makeup

Ifølge National Highway Traffic Safety Administration, forstyrrende atferd som å spise, lese eller bruke sminke er en betydelig faktor i trafikkulykker. I en undersøkelse blant 1000 sjåfører utført av Exxon, spiste mer enn 70 prosent mat mens du kjører og mer enn 80 prosent drakk drikkevarer.
Rubbernecking

Mens rubbernecking er en større problem i urbane områder, stoppe eller bremse ned for å stirre på en ulykke er et problem som kan oppstå hvor som helst. Dette kan unngås ved å flytte med flyten av trafikk og opprettholde hastigheten.
Hensynsløshet

Hensynsløshet kan defineres som en forsettlig mangel på respekt for trafikkreglene. Denne følelse av rett under kjøring strekker seg til å kjøre rødt lys og passerende kjøretøy mens på skulderen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/car-accidents/144844.html

Previous:
Next:

bilulykker