Norge bil >> Biler >> driving Safety >> bilulykker >> Content

Hvordan fylle ut Washington State Traffic Collision Rapporter

Hver sjåfør involvert i en kollisjon i Washington state er forpliktet til å innlevere en Traffic Collision Report (TCR) i løpet av fire dager med mindre en rettshåndhevelse offiser gransker kollisjon. Du kan også sende inn en TCR av dine egne, selv om ulykken blir etterforsket av en offiser. Fylle ut dette skjemaet kan være nesten like forvirrende som selve ulykken, så vi vil gi deg en vanlig engelsk guide til prosessen. Du trenger
Washington state kollisjon meldeskjema
Driver og informasjon om bilen fra alle biler involvert
navn på vitner
Vis flere instruksjoner
en

Innhent to tomme Kollisjon Rapport Skjemaer fra noen stat, by eller fylke politi kontor. Den andre formen er foreslått i tilfelle du har problemer diagram ulykken og må starte på nytt. Trykk hardt, ved hjelp av en kulepenn, kontrollerer at alle merker er synlig på baksiden kopi.
2

Gi informasjon i kapittel 1 om deg selv og bilen du kjørte. Dette vil omfatte året, merke og modell av bilen din, antall passasjerer, og informasjon som vises på førerkort.
3

Record kjøretøy og sjåfør informasjon i kapittel 2, som beskriver alle andre biler involvert i ulykken. Det er der du må stole på hukommelsen samt informasjon du utvekslet med de andre førerne. Det er ikke en test, så ikke få panikk hvis du mangler noen av de forespurte informasjonen. Fyll den ut så fullstendig som mulig.
4

Inkluder så mye informasjon som mulig i de neste avsnittene. "Andre Property" refererer til nonvehicle eiendom som kan ha blitt skadet i ulykken, som brannhydranter, grenstaver og bygninger. Skjemaet ber også for informasjon du kanskje eller kanskje ikke vet om skader på førere og passasjerer i hvert kjøretøy samt fotgjengere. Du bør også liste noen vitner til ulykken, inkludert dine passasjerer.
5

Svar på spørsmål om eventuelle polititjenestemenn som svarte på åstedet for ulykken og hva siteringer ble utstedt, hvis noen. Beskriv den nøyaktige plasseringen av ulykken og nærliggende kryss gater, og hva slags vinkler var involvert (bredside, head-on, stasjonært objekt, osv.) ved å sjekke eller fylling i de aktuelle boksene.
6

Den endelige skriftlige delen stiller spørsmål om vær og street forhold, plassering av fotgjengere, hastighet på bilen, og hvorvidt bilens lys og vindusviskere var på. Svar nøye om ditt eget kjøretøy, men du kan ikke vite svarene om de andre kjøretøyene. Bruk gjerne etterfølgende spørsmålstegn og "ukjente" som svar på noe du ikke er sikker på om de andre bilene, men prøv å svare på hvert spørsmål. Dine svar her kan brukes av forsikringsselskapet for å finne ut om de holder deg ansvarlig for en del av ulykken, og vil derfor øke prisene.
7

Etikett på kartet, med nr. 1 for din eget kjøretøy og tallene du tilordnet andre biler i en tidligere del av skjemaet. Bruk kun kartutsnitt som viser gatene på de omtrentlige vinkler av de i ulykken, og merk kompass poeng for nord, sør, vest og øst. Markere posisjoner av noen fotgjengere, hindringer, kurver eller trafikklys. Merke kjøretøy diagrammer etter beste evne, viser skadede områdene i hver bil. Signere og dato, deretter ta av kopi og holde deg er din ulykke fil. Mail originalen til adressen på skjemaet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/car-accidents/144843.html

Previous:
Next:

bilulykker