Norge bil >> Biler >> driving Safety >> bilulykker >> Content

Hvorfor er det ingen Setebelter på Busser?

Det er motstridende meninger om nødvendigheten av bilbelte på bussene. Det er de som mener busser bør inneholde en slags sele, og opposisjonelle enkeltpersoner og organisasjoner som forsvarer status quo. Noen statlige organer (i New York og New Jersey) allerede krever at bussene har sikkerhetsbelter. Det er spesielt lidenskapelige argumenter gjort om skolebusser, men tallies på mengden av dødsfall som følge av skolebuss krasjer synes inkonsekvent. Forklaring

The National Highway Transportation Administration (NHTSA) har sagt at buss pendling er den sikreste metoden for å reise. Busser er høyere og tyngre enn vanlige biler, og på grunn av dette er generelt langsommere bevegelse. Administrasjonen hevder at den statistiske sannsynligheten er at de fleste buss krasjer vil skje med den fremre eller bakre blir påvirket, heller enn siden. Skolebusser er designet med prinsippet om compartmentalization i tankene, rette rader med polstrede seter og polstrede rygg, så i tilfelle en krasj, myker padding slaget. Sikkerhetsbelter må passasjeren rykk fremover i livet, mest sannsynlig resulterer i nakken eller skader i mageregionen.
Safety Bekymringer
p Hvis setebelter var nødvendig, mener NHTSA compartmentalization ville gå tapt i utveksling til stivere seter beltene ville kreve. Også, fordi kroppen har vist seg å naturlig gli nedover under en kollisjon, tror de setebelter vil trolig føre til indre skader og komplisere redningsarbeidet. I tilfelle brann, ville setebelter være en hindring.
Economic Bekymringer
p Hvis en lov ble vedtatt, ville alternativene være å sette setet Sikkerhetsbelter i busser med den eksisterende design eller konstruere nye busser som tilfredsstiller regelverket. En 1998 kostnadsestimat på skolebussen konvertering basert på antall inventoried busser på den tiden hadde telleapparat på $ 1800 en buss og $ 800 millioner totalt. Noen har gjort det punktet at det å gjøre disse endringene vil resultere i en økonomisk slag mot buss tilbydere, øke kostnadene for pendlere og i hovedsak begrense bussforbindelse.
Ansvar

Hvis en lov ble iverksatt og noen ikke overholde og en ulykke skjedde, ville sjåføren og operatører av skolebusser bli holdt ansvarlig.
Compartmentalization Controversy

The National Coalition for School Bus Sikkerhet og National Parent-Teacher Association også uttrykt bekymring som resulterte i en to-års etterforskning. En 1999 NHTSA studien testet resultatene av testen krasjer fra alle vinkler med dummies designet for å undersøke skader på sentrale områder på kroppen. Rapporten analysert 31 krasjer, men bare ni av dem var front end. Resultatene på side krasjer har ikke gitt analytikere trygg om sikkerheten faktor. Den compartmentalization prinsippet ble ansett ineffektive når de testede skolebusser ikke var riktig tilpasset.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/car-accidents/144829.html

Previous:
Next:

bilulykker