Norge bil >> Biler >> driving Safety >> bilulykker >> Content

10 grunner til å bruke bilbelte

Iført sikkerhetsbeltet når du kjører eller ridning i et kjøretøy kan redde livet ditt, men bare hvis man bruker den riktig. Skulderen beltet bør gå over skulderen din, ikke under armen, og det bør være tettsittende til kroppen din. Hvis skulderen belte er slitt feil, og du er i en ulykke, kan det knuse ribbeina eller skade indre organer. Hoftebeltet skal brukes fint og lavt over hoftene, ikke over magen. Grunn 1
p Det er lov i alle land bortsett fra New Hampshire.
Reason to

Ansiktet ditt er mindre sannsynlig å treffe frontruten hvis du er på seg bilbelte fordi det stopper din treghet. Det vil si, hvis bilen går 60 miles i timen og plutselig stopper, ansiktet ditt ikke vil treffe frontruten går 60 miles i timen.
Reason 3

Iført en setebelte holder deg fra å bli kastet av på kjøretøyet.
Reason 4
p Det holder deg fra stanger mot deler av bilen som døren , rattet og setet foran deg. Gravitasjon og treghet kan kreve noe annet, men bilbelte tvinger deg ikke til å adlyde slike lover.
Reason 5

Setebelter holde fører og passasjerer fra banging inn i hverandre, en årsak til alvorlig skade i noen ulykker.
Reason 6

Kollisjonsputer er mindre effektive og kan være ubrukelig hvis du ikke bruker bilbelte , du kan fortsatt bli kastet fra bilen og bang mot sine deler og passasjerer. Det kan også hende kroppen din ikke forbli i en posisjon som har fordeler av beskyttelse av en airbag hvis du ikke er spent i setet ditt.
Reason 7

Iført en bilbelte kan redde livet ditt: død noen ganger resultater fra treffer frontruten, blir kastet fra bilen og banging mot kjøretøy deler og passasjerer
Reason 8

Setebelter. forbli nummer én kjøretøy sikkerhetsanordning, til tross for nye teknologier og vernetiltak iverksettes.
Reason 9
p Det øker sjansene for å bli uskadd og varsling hvis du er i en ulykke som resulterer i brann eller senkes under vann, noe som betyr at sjansene for å få ut økning også. Også, mindre enn 1/2 av en prosent av skade-forårsaker krasj, brann eller neddykking.
Reason 10
p Det hjelper å holde gravide i live, som er nummer én ting en kvinne kan gjøre for å beskytte hennes ufødte barn i en bil. Gravide rådes til å bære hoftebeltet lav (ikke mot magen), slik at det trekker ned på bekken bein.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/car-accidents/144825.html

Previous:
Next:

bilulykker