Norge bil >> Biler >> driving Safety >> bilulykker >> Content

Car Wreck: Hvordan få en bil fast

Har du nylig skadet bilen i en ulykke og er usikker på hvordan eller hvor du skal få det reparert? Å vite hvor du skal gå, hvem du skal kontakte og hvor mye det vil koste vil minske stress forbundet med reparasjon av et havarert kjøretøy. Du trenger
Bilberging ServiceAuto forsikring Auto kroppen estimatesAn Auto Accident Advokat (valgfritt) Appraisal Expert (valgfritt)
Vis flere instruksjoner
Car Wreck: Hvordan få en bil fast

1 p Hvis det er minimal skade på kjøretøyet og det er ingen skader, kan en offiser planlegger å ha bilen tauet fra scenen. Hvis du er på feil, vil forsikringsselskapet bli holdt ansvarlig for skader og skader på andre kjøretøy. I et enkelt parti ulykke, vil forsikringsselskapet være ansvarlig for kostnadene for alle skader. Hvis du ikke er på feil, vil tauing utgifter dekkes av den andre parten og ordninger vil bli gjort av hans forsikringsselskap. Hvis du ikke er forsikret eller har begrenset ansvar, kan du forvente å betale ut-av-lomme utgifter.
2

Sørg for å kontakte forsikringsselskapet. Jo før et krav er rapportert, kan de raskere reparasjoner anslås og fullført. I en to-parti-kollisjon, vil du motta en ulykke rapport fra en politimann. Forsikringen informasjon for den andre parten vil være i rapporten, så det anbefales å kontakte at forsikringsselskapet også. Hvis den andre parten er på feil, vil hennes forsikringsselskap sannsynligvis kontakte deg for å sikre at det var ingen skader, får en redegjørelse for kollisjonen og få en forståelse av de totale skadene.
3

Hvis du er på feil, kan få tilgang til skader bli dyrt. . Det anbefales at sammenlignende auto body forskning er gjennomført for å motta den laveste estimat mulig for den nødvendige auto karosseri
4

Til syvende og sist er det en beslutning om å bli gjort: Er reparere et havarert kjøretøy dyrere enn å kjøpe en ny bil? Hvis du ikke er på feil, kan forsikringsselskaper tilbyr å fikse bilen i sin helhet, uten kostnad, eller gi deg penger til å kjøpe en ny bil.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/car-accidents/144824.html

Previous:
Next:

bilulykker