Norge bil >> Biler >> driving Safety >> bilulykker >> Content

Hvordan få en Sjåførens Abstract

Din sjåførens abstrakt er en pågående, komplett oversikt over alt som noen gang er registrert om kjøringen din historie. Den starter fra det øyeblikk du får førerkort (eller i noen stater, din lærendes tillatelse) og sporer hver trafikk stopp, sitat, bilulykke, peker mottatt, poenget falt, og eventuelle drivende klassene du har tatt. Sjåførens abstracts blir ofte forespurt av forsikringsselskaper å fastslå risiko for å forsikre deg, for potensielle arbeidsgivere, og blir noen ganger brukt i juridiske saker hvor kjøringen din er avhørt. Hvis du trenger å få en kopi eller annen grunn, inkludert personlige forhold, her er hvordan du kan få en driver abstrakt: Instruksjoner
en

Be om et skjema fra DMV

Din lokale DMV Kontoret har en prosedyre på plass for forespørsel førerens abstracts. Dette inkluderer et skjema som må fylles ut, og du må kanskje sende en kopi av førerkort, sammen med et gebyr for en kopi av postene. Sjekk på nettet for å se om skjemaene er tilgjengelige på DMV hjemmeside, eller stoppe ved kontoret for å plukke opp.
2

Kopier førerkort

Sammen med skjema, du kan ha til å sende inn en kopi av førerkort, både foran og bak. Dette ikke bare beviser at du er den personen sjåførens abstrakt er for, men det er også brukt til å finne riktig informasjon i systemet ved hjelp av ditt lisensnummer. Svart-hvitt-kopier er vanligvis akseptabelt å få en driver abstrakt.
3

sende inn skjemaet og betale gebyret
p Det er en nominell avgift for å få en førerens abstrakte til betale for kopiering kostnader og behandling avgifter, vanligvis mellom $ 5 og $ 20, avhengig av staten. Hvis du skal sende brevet ut skjema, send inn en postanvisning eller banksjekk, personlige sjekker er ofte ikke tillatt. Hvis du slippe ut skjema off i person, kan du også betale kontant. Du bør også inkludere en selv-adressert frankert konvolutt for førerens abstrakt å bli sendt til deg, spesielt hvis du sender inn skjema i posten.

Etter innsending, tar det vanligvis mellom 2 til 3 uker for å få førerens abstrakt i posten. Du kan lage flere kopier selv etter at du får førerens abstrakt hvis du trenger å sende kopier til andre formål.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/car-accidents/144823.html

Previous:
Next:

bilulykker