Norge bil >> Biler >> driving Safety >> bilulykker >> Content

Hva du skal gjøre i en bilulykke

En bilulykke aldri er planlagt, men ved å være forberedt kan du minimere problemene. I en bilulykke, er din sikkerhet og andres sikkerhet rundt deg alltid første prioritet. Etter det kan du begynne å ta skritt for å sikre at du får all nødvendig informasjon for å sende inn en rapport og et forsikringskrav. Sikkerhet først

I en mindre ulykke, bør bilene være flyttet til siden av veien for å hindre flere ulykker oppstår. Hvis en bil ikke kan flyttes, bør den drivende lys og nødblink være slått på, og nødetatene trekanter eller fakler bør plasseres rundt ulykken å gjøre det mer synlig for andre drivers.If ingen blir skadet, komme seg ut av bilen og stå vekk fra trafikken, mens du venter på hjelp til å komme. Ring politiet fra en mobiltelefon hvis det ikke er en nødsituasjon eller ringe 911 og vente på hjelp til arrive.If noen blir skadet, la henne i hennes sikkerhetsbelte i bilen og la kvalifisert medisinsk fagfolk vurdere situasjonen og behandle offeret.
Exchange og Document Information

Alle førere bør utveksle informasjon. Sørg for å få navn, adresse, kontaktnummer, forsikringsselskap, politikk nummer, førerkort nummer og nummerskilt for sjåføren og eieren av den andre bilen. Dersom sjåførens navn er forskjellig fra navnet på den forsikrede, sørg for å få kontaktinformasjon for alle involved.Take en skriftlig beskrivelse av ulykken, kjøretøy involvert, og tilstanden på kjøretøyene, den nøyaktige plasseringen og hvordan ulykken skjedde . Hvis du har et kamera eller en kameratelefon ta bilder av alle vinkler av bilene, veien som fører til ulykken, og et bilde av ulykken site.Finally, være høflig. Roping vil ikke hjelpe situasjonen og kan gjøre ting verre. Ikke innrømme feil. Det er for forsikringsselskaper og politiet å avgjøre.
Sende inn en rapport

Du bør umiddelbart sende inn en rapport med staten avdeling for transport og med forsikringsselskapet. Selv om den andre sjåføren sier han vil betale for alle skader, du vet aldri om han vil ombestemme seg. Forsikringsselskapet må være forberedt på å håndtere den andre driver.If det er en politianmeldelse, sørg for å inkludere en kopi med rapportene. Også inkludere skriftlig beskrivelse og eventuelle bilder du har. Jo mer informasjon du har, jo bedre. Det er tryggere å ha mye mer informasjon enn du trenger heller enn ikke nok.
Car Accident Kit

Mange bil forsikring leverandører tilbyr en bilulykke kit for å holde i hanskerommet eller bagasjerommet på bilen. Denne pakken vil hjelpe deg å huske hvilken informasjon du trenger og hjelpe deg å holde den organisert. I varmen av øyeblikk kan du glemmer hva du skal gjøre og en bilulykke kit er et flott verktøy å ha på hånden. Noen selskaper tilbyr nå en bilulykke Søknad om telefoner også.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/car-accidents/144819.html

Previous:
Next:

bilulykker