Norge bil >> Biler >> driving Safety >> bilulykker >> Content

Hvordan å gjeninnsette en utgjorde Bil

Hvis bilen din har blitt erklært utgjorde av forsikringsselskapet, betyr det ikke at du må tillate det å bli halt bort til skraphandleren. Forsikringsselskapene gå denne ruten hvis det koster å fikse bilen er mer enn den totale verdien av bilen. Du har flere alternativer når det gjelder å gjeninnføre en utgjorde bil uten å måtte snu bilen til forsikringsselskapet. Instruksjoner
en

Velg å holde bilen. Hvis erklært summeres, vil din forsikring sannsynligvis ønsker å ta besittelse av kjøretøyet og auksjonere den av for deler etter betaler du forhåndsbestemt verdi av kjøretøyet. Men for et gebyr fastsatt av forsikringsselskapet, kan du holde bilen minus beløpet som de ville ha fått på auksjon for det.
2

Gjør alle de nødvendige reparasjoner på bilen. Et forsikringsselskap vil ikke forsikre en utgjorde bil med mindre den har reparasjonene gjort å passere inspeksjon ved Department of Motor Vehicles. Før du gjør noen reparasjoner, ta bilder av bilen fra flere vinkler.
3

Få en regning for salg for hver reparasjon gjort til utgjorde bil. Du må også ta bilder av bilene etter at reparasjonen er fullført. Regningen for salg bør ha en spesifisert beskrivelse av hver del brukes til å reparere utgjorde bil.
4

Request en restverdi tittel fra statens Department of Motor Vehicles. For å gjeninnsette en utgjorde bil, må du søke om en restverdi tittel. Søknaden vil kreve at du tar en forsikring notering ark med kontanter verdien av bilen, type tap og skade estimat.
5

Gå gjennom en restverdi tittel inspeksjon. Både DMV og forsikringsselskapet vil ikke gjeninnsette en utgjorde bil med mindre du passerer berging tittelen inspeksjon. Sammen med inspisere bilen, vil DMV krever at du tar før og etter bilder og kopier av dine regninger av salg fra verksteder. Når passert, kan du motta restverdi tittel og forsikre bilen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/car-accidents/144810.html

Previous:
Next:

bilulykker