Norge bil >> Biler >> driving Safety >> bilulykker >> Content

Typer trafikkulykker

Dessverre er en rekke kjøretøy ulykker rapportert hvert år. Det finnes flere ulike typer ulykker som kan oppstå, med noen er mye mer alvorlig enn andre. Møteulykker

Møteulykker nesten alltid innebære alvorlige skader. De oppstår når to kjøretøy som kjører i motsatt retninger krasjet inn i hverandre på hodet.
Påkjørsler bakfra

En påkjørsel bakfra skjer når ett kjøretøy treffer en annen fra bak. Det vanligste eksempelet på dette er når en person bremser ned og sjåføren bak ham ikke betaler oppmerksomhet og smeller inn på baksiden av bilen hans. Whiplash er en vanlig konsekvens av denne typen ulykker.

Side-impact kollisjoner

side-effekt kollisjoner, også kalt T-bein, oppstår når en bil treffer en annen i siden. Disse er nesten alltid svært alvorlige og ofte dødelige ulykker. De er vanlige på kryss og tvers gater.
Bilder Multi-bil kollisjoner

Multi-bil kollisjoner begynner vanligvis med to biler, men fører til en rekke biler blir involvert . Ofte disse skje når værforholdene er ikke gunstig. To biler vil komme i en ulykke, og andre biler ikke klarer å stoppe i tide, forårsaker en kjede hendelse for flere biler krasjer.
Single-auto Ulykker

Single- auto ulykker kan medføre velt og treffer noe annet enn et annet kjøretøy, for eksempel en person eller et objekt. Disse kan være forårsaket av en rekke faktorer, inkludert feil eller defekte biler.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/car-accidents/144809.html

Previous:
Next:

bilulykker