Norge bil >> Biler >> driving Safety >> bilulykker >> Content

Hvordan Tow en bil med en lastebil

Stranded og har ikke penger for en bergingsbil? Du kan bruke en vanlig lastebil for å få deg og bilen trygt utenfor veien. Det er et par ting du kan bruke som et slepetau, kjetting eller enda en bil dolly. Å kunne taue bilen er trygt nummer 1 en ting som må vurderes. Ved hjelp av en lastebil er en enkel, sikker, billig måte å få bilen der den trenger å være. Hver stat har forskjellige tauing lover, skjønt, så sørg for at din tilstand tillater bilen å bli slept av et annet kjøretøy. Du trenger
Truck
Towing tau eller kjetting
Bil dolly
Vis flere instruksjoner
Bruke et tau eller kjede
en

Sikkerhetskopier lastebilen til bilen. Være plass slik at du kan få tau eller kjetting festet til rammen eller støtfangeren på bilen og bilen. Du ønsker å sørge for at kjøretøyene er i parken så det blir ingen rulle mens du er på bakken.
2

Fest slepetau. Du vil feste tau til støtfangeren på bilen ved å feste den og gjør at det ikke kommer til å komme løs mens tauing. Fest den andre enden av slepetauet til bilen din. Du vil ønske å sørge for at du fester tauet til rammen på bilen din. På den måten du ikke trekke av støtfangeren.
3 p Hvis bilen din har batteristrøm, vil du ønsker å slå på blinklysene. Lastebilen også bør bruke blinklysene. Dette lar alle vite at du sleper selv om de ikke kan se tauet. Slå på nøkkelen slik at du kan sette bilen i nøytral posisjon. Turing nøkkelen kan du bruke servostyring og bremser også. Hvis batteriet er dødt, slik luksus ikke er der.
4

Start lastebil og sette bilen inn i stasjonen. Du vil ønske å trekke ut sakte som å ikke rykk i bilen eller bøye støtfanger. Holde en jevn hastighet. Dette bør ta deg dit du trenger å parkere bilen til reparasjon.
Hjelp av en bil Dolly
5

Sikkerhetskopier lastebil til dolly og fest dolly til trekkrok. Du vil ønske å sørge for at trekkrok ball passer dolly.
6

Når dolly er festet til lastebilen, vil du kjøre bilen inn på dolly. Hvis bilen ikke er kjørbar, kan du sikkerhetskopiere den dolly opp under bilen. Når du laster bilen på dolly, trenger du en annen person til å lede deg i riktig retning.
7

Når bilen din er sentrert, vil du bruke stropper til å sette rundt begge forhjulene. Stroppene bør gå over hjulene.
8

Du vil bruke skralle stropper til å stramme stroppene. Dette vil sikre bilen og holde den fra å komme utenfor dolly.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/car-accidents/144806.html

Previous:
Next:

bilulykker