Norge bil >> Biler >> driving Safety >> bilulykker >> Content

Hvordan få en bil ut av politiet Dem

Hvis din bil eller lastebil er i politiet beslaglegge, må du få det ut så raskt som mulig. Hver dag gir mer avgifter og mer hodepine. Uansett hva årsaken til den tauing - sen parkering billetter, ulykker, ulovlig kjøring, en DUI eller hva, måten å få bilen ut av politiet beslaglegge er den samme (., Og kanskje litt frustrerende også) Her er hvordan! Du trenger
bil i politiet beslaglegge
Vis flere instruksjoner
en

Snakk med politiet og finn politiet beslaglegge bilen din er for tiden på. Dette er beslaglegge det du trenger for å få en tur til slik at bilen kan frigis.
2

Mens du snakker til politiet, spør hvilke priser og bøter må betales for å få bilen ut. Nå vil du ha beslaglegge avgifter, men som vanligvis er annerledes enn om du har lov å bryte brudd (for eksempel parkering billetter). Finn ut hva papirarbeid for betaling må tas vare på.
3

Nå må du ringe beslaglegge mye hvor bilen din står på. I større byer, vil du finne din bil kan eller ikke kan være i mye fortalt så ringe først for å si deg en haug med arbeid.
4

Når du snakker til beslaglegge mye, spør dem hva identifikasjon du trenger å ta med og hva politiet papirene for å bringe så bilen kan frigis. Også spør dem hva den totale kostnaden av regningen din er opp til 17:00. Disse er alle elementene du trenger å ta med.
5

Når du får en tur til beslaglegge mye, presentere deg selv og gi de nødvendige dokumenter og kontanter for å få bilen ut. Dette er den enkleste delen av en beslaglagt bil.
6

Få i bilen og kjøre bort så langt du kan fra beslaglegge mye. Bilen sannsynligvis ble alvorlig følelsesmessig ødelagt over opplevelsen og trenger tid til å omgruppere.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/car-accidents/144804.html

Previous:
Next:

bilulykker