Norge bil >> Biler >> driving Safety >> bilulykker >> Content

Hvordan håndtere en mindre bilulykke Rapporter

Ved en mindre bilulykke, kan bilulykke rapport være den viktigste detalj å tenke på etter at ulykken inntreffer. Den reagerer politimann er ansvarlig for å snakke med alle involverte parter og vitner til å samle alle fakta og prøver å finne ut hvem som var på feil i ulykken. Den ferdige ulykke rapport vil etter hvert bli sendt til lokale myndigheter. Denne ulykken rapporten må også gis til forsikring tilbydere å oppnå fordeler. Du trenger
Detaljert informasjon å gi politimannen
Vis flere Instruksjoner
Hvordan håndtere en mindre bilulykke Rapporter
en

ringe politiet da involvert i noen bilulykke, uansett hvor lite det kan synes å være. En komplett og detaljert bilulykke rapport vil måtte bli innredet til et forsikringsselskap for å initiere et krav om ytelser. Å sørge for at en formell ulykke rapport er tatt og arkivert vil beskytte alle parter mot falske påstander av en av de involverte parter.
2

Gi all nødvendig informasjon til å intervjue politimannen. Dette vil trolig inneholde informasjon om hvor ulykken skjedde, hvem som var involvert, som var til stede i bilene, vil opplysninger om kjøretøyene er involvert, og en forklaring (inkludert diagrammer) av de faktiske accident.The politiet fil ulykken rapporten å etablere og dokumentere alle de viktige detaljene i accident.The politiet vil gi et saksnummer til hver part involvert i ulykken. Dette saksnummer vil gjøre deg i stand til å motta en kopi av ulykken rapporten når den er tilgjengelig. Politiet vil gi informasjon om hvordan og når en kopi av ulykken rapporten vil være tilgjengelig. Enkelte lokalsamfunn kreve en liten avgift for å gi en kopi av ulykken rapporten.
3

Få en kopi av ulykken rapport fra politiet etter at de sende den. Denne ulykken rapporten må bli gitt til forsikringsselskapet byrå med eventuelle krav om ytelser. Ta kontakt med din forsikring byrå for å finne ut hvordan du kan innrede dem med en kopi av ulykken report.The forsikringsselskapet vil ikke behandle et krav for en ulykke uten en ulykke rapport. Forsikringsselskapet vil basere sine beslutninger på informasjonen i ulykken rapporten.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/car-accidents/144803.html

Previous:
Next:

bilulykker